Harika Bir Başlangıç

Harika bir başlangıç kutlarım…Bu güzel tabloda emeği geçen aslanları, kenarda takımını son ana kadar diri tutan Hikmet Karaman’ı, bir çok konuda yalnız bırakılsa da fedakarlığın alasını yapan Başkan Berna Gölbaşı ve tribünlerde o coşkuyu eksik etmeyen cefakar Kayserispor taraftarı tebrik ediyorum…

Harika Bir Başlangıç
10 Ocak 2022 Pazartesi 15:37

Yeni yıl yeni hayaller, yeni umutlar demek.

Yıla olumlu bir başlangıç yapmak ise geleceğe dair atılan güzel ve özel adım demek.

Eski yılın kapanışını da yeni yılın açılışını da istediği gibi yaptı Kayserispor

Bir başka deyişle ligin ikinci yarısına da firesiz başladı bizimkiler… 

Futbolda hiçbir zaman yeni yılın ilk yarısında iki kere ikiler hiçbir zaman dört etmemiştir, yine öyle bir döneme girdik.

Yani telafisi olmayan, tek ayaklı maçlara tanıklık edeceğiz bundan sonraki süreçte…

Su akarken testiyi doldurmak, fırsatları değerlendirmek rahat etmenin, hedef büyültmenin sözlük anlamı demek…

Kayserispor, Altay’ı ağırladı Kadir Has Stadyumunda… Kolu kanadı kırık demek yetmez, iskelet kadrosundan mahrum bir halde çıktı Altay karşısına…

Tabir yerinde ise Hikmet Karaman, Doğan’dan Şahin yaptı, ara gazını iyi verdi, motivasyonu yüksek tuttu, hepsinden önemlisi dersine iyi çalıştı ve takımını sonuca götürdü..

Baştan sona takım olarak çok iyi mücadele etti Kayserispor, hatta kadro yapısında ciddi eksikleri olmasına rağmen Altay karşısında ciddi anlamda artıları vardı.

Hazırlanış yönünden şık bir golle göne geçti ve kontrolü elinden bırakmadı, 1-0 her zaman riskli skor olmasına rağmen rakibine fırsat tanımadı.

Dediğim gibi takım olarak iyiydi, ama geçen yılın kapanış maçında da altını çizmiştim, yeni yılın ve ikinci devrenin açılış maçında da Mustafa Pekdek harika işler yaptı.

Attığı golden ziyade saha içerisindeki özgüveni takıma ciddi katkı sağladı. Altay galibiyeti bana göre üç puandan daha fazla anlam ifade etmiştir, yeni yılın ilk galibiyeti aynı zamanda büyük ikramiyesidir. Sonuca gitmesi, firesiz devam etmesi, içerde bileğinin bükülmemesi önemliydi.

Klişe spor tabiri ile “1-0 oldu bizim oldu” tebrik etmek gerek.

Kayserispor’u Altay karşısında alınan galibiyetten ötürü canı gönülden kutluyorum.

Bu güzel tabloda emeği geçen aslanları, kenarda takımını son ana kadar diri tutan Hikmet Karaman’ı, bir çok konuda yalnız bırakılsa da fedakarlığın alasını yapan Başkan Berna Gözbaşı ve tribünlerde o coşkuyu eksik etmeyen cefakar Kayserispor taraftarı tebrik ediyorum…

Harika bir başlangıç kutlarım…


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.