Gözbaşı, İngiltere'de manşetlerde

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı İngiltere’nin en prestijli gazetesi The Times’a konuştu.

Gözbaşı, İngiltere'de manşetlerde
30 Aralık 2019 Pazartesi 17:28

Kayserispor Kulübü sportif anlamda şu an Süper Ligde dibe vursa da Başkan Berna Gözbaşı ile birlikte Avrupa’da şüphesiz adından en çok söz ettiren kulüplerden birisi oldu.

Dünyanın en eski ve İngiltere’nin en prestijli gazetelerinden The Times’ın manşetlerine taşıdığı Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı önemli açıklamalarda bulundu. Gözbaşı, “ Kayserimizin en önemli marka değeri Kayserisporumuzdur. Tüm çabamız sıkıntılı süreçte devraldığımız bu markayı gelecek nesillere iç huzurla atlamak. Bunun için durmaksızın çalışırken yurt içi ve yurt dışı lobu çalışmaları da aralıksız sürdürüyoruz”dedi.

Sosyal medya hesabından da İngiliz basınına verdiği röportajdan da söz eden Gözbaşı, taraftara da çağrıda bulunarak “ Her şeye rağmen desteğini esirgemeyin. Kayserispor onun bunun değil, hepimizin markası”dedi. Görevinden ayrılan Bülent Uygun’un kendisine söylediği sözü de röportajında paylaşan  Başkan Gözbaşı “ Bülent hoca ‘kariyerimde görevime son veren ilk ve tek kadın başkan olarak tarihe geçtiniz’ diye espri yaptı. Kendisine bundan sonraki hayatında başarı diliyorum” diye konuştu.


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.