Galatasaray’ın ‘İlk Ve Tek” Hikayesini Anlatan Yeni Koleksiyonu Taraftarlar İle Buluşuyor

Galatasaray ve Nike, İlk ve Tek hikayesini başlatan iç saha ve deplasman formalarını tanıttı. 2021-22 koleksiyonu iç saha formasındaki diyagonal tasarım Galatasaray’ın Avrupa’da oynadığı ilk maçta giydiği formadan esinlenildi. İlk ve Tek hikayesini başlatan ve yeni tasarımda da bunu anlatan forma aynı zamanda Galatasaray’ın Türk futbolunu Avrupa’ya açan öncü olduğunun da net bir sembolü haline geliyor.

Galatasaray’ın ‘İlk Ve Tek” Hikayesini Anlatan Yeni Koleksiyonu Taraftarlar İle Buluşuyor

Deplasman formamızın hikayesi ise Galatasaray’ın 2011-12’de kazandığı şampiyonluğa adeta göz kırpıyor. Karanlığı kaldırdığı kupa ile aydınlatan takımımızı siyah üzerine sarı kırmızı bant tasarımı ile formamıza işleyerek bu başarıyı ölümsüzleştirmiş oluyoruz.Maç önü formamız ise takımımızın mücadeleci ruhunu estetik bir tasarımla birleştiriyor. 

Yeni sezon formaları Nike ve Galatasaray iş birliğinde hazırlanan bir tanıtım videosuyla da ses getiriyor. Her yaştan taraftarın ve hikâyenin işlendiği İLK ve TEK temalı filmin seslendirmesini tutkulu bir Galatasaray taraftarı olan Bartu Küçükçağlayan üstleniyor. Filmin müziğinde Mehveş Emeç tarafından bestelenen Galatasaray marşı kullanıldı. Mehveş Emeç’e tüm destekleri için teşekkür ederiz. Bu beste Büyük Ev Ablukada grubunun müzik prodüktörü Mert Üçer tarafından videoya özel olarak da yorumlandı.

Galatasaray’ın sevilen oyuncuları Mostafa Mohammed, Arda Turan ve Oğulcan Çağlayan da tanıtım videosunda karşımıza çıkan isimler arasında yer alıyor. 

Doğa dostu formalar Galatasaray’ın eşsiz hikayesi ile buluştu!

Oyuncuların saha içerisinde giyeceği formalar ve taraftarlar için tasarlanan formalarda, 100% geri dönüştürülmüş plastik şişelerden üretilmiş recycle kumaş kullanıldı.

  Türkiye’de ve dünyada en fazla oynanan ve takip edilen spor olan futbolu dünyayı daha iyi bir yer haline getirmek için fırsat görüyor ve bu sebeple Nike olarak “Move to Zero” girişimimizle sürdürülebilir bir gelecek için karbon salınımını azaltmayı ve geri dönüşümü önceliklendirmeyi bir görev biliyoruz.  2010’dan beri üretilen her formamızda rPoly kullanarak geri dönüştürülmüş recycle kumaş ile karbon salınımını %30 azaltıyoruz


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.