Fener’e geçit vermedik!

Fener’e geçit vermedik!
14 Ocak 2020 Salı 22:29

Yeni transferinden yoksun kadrosuyla Kupada Fener’i ağırlayan Kayserispor güçlü rakibini elinden kaçırdı.

Kayserispor, Türkiye Kupasında  bu gece sahasında Fenerbahçe’yi konuk etti. Sarı kırmızılı takım yeni transferlerinden yoksun kadrosu ile çıktığı güçlü rakibi karşısında başa baş bir oyun sergilerken galibiyeti kaçıran taraf oldu. Özellikle Artem ve Pedro ile iki önemli pozisyondan yararlanamayan Kayserispor’un ilk yarıda Lopes ile attığı gol ise Var uygulaması sonucunda iptal edildi. Hıdvat Teknik direktör Robert Prosinecki’nin saha kenarından çok iyi yönlendirdiği maçta Kayserispor tribünlerden alkış aldı. Sarı kırmızılı takım 1 hafta oynanacak olan rövanş maçı için İstanbul’a 0-0’lık sonuçla ve takviyeli kadrosu ile gidecek.


Yanal sahaya çıkamadı


Fenerbahçe Teknik direktörü Ersun Yanal, ağır gribal enfeksiyon nedeniyle Kayserispor maçında takımının başında değildi. Tecrübeli teknik adamın yerine dünki karşılaşmada  sarı lacivertli ekibin başında yardımcı antrenör Volkan Kazak vardı. Kazak maç sonrasında yaptığı açıklamada “ Kazanmamız gereken bir maçtan avantajlı bir sonuçla dönemediğimiz için üzgünüz” diye konuştu.

Prosinecki: Destek istiyorum


Kayserispor Teknik direktörü Prosinecki sarı kırmızılı takımdaki ilk resmi maçına dün çıktı. Tecrübeli teknik adam Fenerbahçe karşısında eksik kadrosuna rağmen futbolcularını çok iyi yönlendirdi ve alınan sonuçta etkili oldu. Hırvat teknik adam maç bitiminde yaptığı açıklamada ise “ Ligin ikinci yarısında  tam destek istiyorum, hep birlikte Kayserispor’un ligde kalmasını sağlayacağız” dedi.

Haber : Canan BAYRAM- Samed Aydın SUN

FOTO: Samed Aydın SUN


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.