DİRENİŞ SÜRÜYOR!

Kayserispor bu gece Göztepe’yi tek golle avladı ve altın değerinde 3 puan aldı.

DİRENİŞ SÜRÜYOR!
02 Mart 2020 Pazartesi 22:17

Sarı kırmızılı takım haftarır kapanış maçında İzmir temsilcisini Mesanovic devirirken ligde kalma yolunda direnişini devam ettirdi.

Kayserispor, kendi saha ve zeyircisi önünde Göztepe’yi 1-0 mağlup ederek çok önemli bir galibiyete imza attı. Sarı kırmızımlı takım renktaşını karşılaşmanın ikinci yarısında Mesanoviç’in golü ile yerlebir etti ve altın değerinde bir sonuca imza attı. Stresli ve gerngin geçen maçı firesiz tamamlayan Kayserispor ikinci yarıda sahasındaki ilk galibiyetini alırken puanını da 19’a çıkartarak ligde kalma umutlarını biraz daha artırdı. Bitime çok az bir süre kala Kayserispor düşme potası dışındaki takımla arasındaki puan farkını da ilk kez 3’e indirdi.

STAT: Kadir Has

HAKEMLER: Mete Kalkavan (xx), Ceyhun Sesigüzel (xx), Esat Sancaktar (xx)

HES KABLO KAYSERİSPOR: Lung (xx) - Kvrzic (xx), Sapunaru (xx), Diego Angelo (xx), Emre (xx), Campanharo (xx), Djedje (xx) (Dk. 88 Aksel), Mensah (xx), Pedro (xx) (Dk. 83 Rienstra), Mesanovic (xx) (Dk. 79 Situm x), Kravets (xx)

GÖZTEPE: Beto (xx) - Gassama (xx), Titi (xx), Alpaslan (x) (Dk. 22 Borges xx), Berkan (xx), Castro (xx) (Dk. 77 Tripic x), Soner (xx), Napoleoni (xx), Halil (xx), Serdar (xx), Jerome (xx) (Dk. 56 Kamil Wilczek x)

GOL: Dk. 70 Mesanovic (Hes Kablo Kayserispor)

SARI KARTLAR: Kravets, Diego Angelo, Pedro, Aksel (Hes Kablo Kayserispor), Serdar (Göztepe)

Haber: Canan BAYRAM- Samed Aydın SUN

Foto: Samed Aydın SUN


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.