Cangele: Her türlü göreve hazırım

HES Kablo Kayserispor'un efsane futbolcularından Arjantinli Franco Dario Cangele, Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı'nın davetlisi olarak Kayseri'ye geldi. Başarılı oyuncu kendisine her hangi bir görev verildiği takdirde seve seve kollarını sıvayacağını söyledi.

Cangele:  Her türlü göreve hazırım
23 Ocak 2020 Perşembe 17:16

2007-2013 sezonunda Kayserispor'un formasını terleten ve kulüp tarihinin efsane oyuncularından olan Franco Dario Cangele, ayağının tozu ile geldiği kulüp tesislerinde Eski takım arkadaşı Kayserispor Sportif Direktörü Bülent Bölükbaşı ve Yardımcı Antrenör Gökhan Ünal'la görüştü.

Muhabirimize özel açıklamalar yapan başarılı oyuncu; “Beni yeniden Kayseri'ye davet eden Başkanımız Berna Gözbaşı'ya teşekkür ederim. Takımın ligdeki durumu belli ama taraftarın desteği ile bu zorluklar aşılacaktır. Ne yardım gerekiyorsa elimden geleni yapmaya hazırım" dedi.

“Kayserispor benim hep gönlümde”

Kayserispor'da görev verilmesi halinde seve seve kabul edeceğini belirten başarılı oyuncu; “ Kayserispor benim hep gönlümde. Ne gerekiyorsa üzerime düşeni yapmaya hazırım, taraftarı ve takımı çok seviyorum" dedi.

(Haber-Foto: Samed Aydın SUN)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.