Bayram Bektaş resmen Kayserispor'da

HES Kablo Kayserispor’un daha önce prensip anlaşmasına vardığı Teknik Direktör Bayram Bektaş, kente gelerek kendisini 3 yıllığına Kayserispor’a bağlayan sözleşmeye imza attı. Bektaş, imza attıktan saatler sonra takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı.

Bayram Bektaş resmen Kayserispor'da
10 Ağustos 2020 Pazartesi 12:20

Hes Kablo Kayserispor’da Bayram Bektaş dönemi resmen başladı. Kayseri’ye gelen Bektaş, kulüp tesislerinde düzenlenen basın toplantısı ile hem kendisini sarı-kırmızı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı hem de hedefini anlattı.

Karpuzatan Kulüp Tesisleri’nde düzenlen toplantıya Başkan Berna Gözbaşı, Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, Bayram Bektaş ile çok sayıda basın mensubu katıldı.

Başkan Berna Gözbaşı, Bektaş hocanın disiplini, kariyerini ve Türk futbolculara olan hakimiyetini bildiğini belirterek; “Başarılı olacağına inancımız tam. Kendisine güveniyoruz. İnşallah hem kulübümüz adına hem de kendisi adına hayırlı olur.” şeklinde konuştu.

Bayram Bektaş ise vizyonu ve hedefi olan bir takıma geldiği için çok mutlu olduğunu ifade ederek; “Beni bu göreve layık görenlere teşekkür ediyorum. Milli takımdan ayrıldıktan sonra ‘Vizyonu, büyük hedefleri olan ve ufku açık bir takıma gitmek istiyorum’ demiştim. Kayserispor’da bunu gördüğüm için bana yapılan teklifi hiç düşünmeden kabul ettim. Kayserispor ortaya koyacağı futbol ile taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanacak. Pandemiden dolayı taraftarlarımız maalesef maçlara gelemiyor.  Kayserispor bu yıl ki görüntüsü ile taraftarlar bir ön önce yasağın kalkarak stada gelmek için sabırsızlanacaklar” şeklinde konuştu.

(Haber-Foto: Canan BAYRAM)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.