Anadolu Yıldızları telafi peşinde

Kadınlar 3. Futbol Ligi’nde mücadele eden Anadolu Yıldızları Spor, hafta sonu evinde ağırlayacağı Tarsus Gençlerbirliği’ni mağlup ederek geçen hafta aldığı mağlubiyetin telafisini yapmak istiyor.

Anadolu Yıldızları telafi peşinde
27 Kasım 2019 Çarşamba 14:01

Lige iddialı bir giriş yapan ancak geçen hafta deplasmanda Mersin Mezitli Mercanlarspor’a mağlup olarak morali bozulan Yıldızlar, yeniden çıkışa geçmeyi planlıyor. Hafta sonu evinde Tarsus Gençlerbirliği’ni ağırlayacak olan temsilcimiz mutlak galibiyet parolasıyla bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik Direktör Adnan Altıntaş yaptığı açıklamasında  “Mezitli müsabakasının 75. Dakikasında durum 3-3 iken yapılan basit bireysel hatalar yüzünden müsabakayı kaybettiklerini söyledi.

Bu karşılaşmayı unuttuklarını ifade eden Altıntaş; “Önümüzde çok önemli bir Tarsus maçı var. En iyi şekilde hazırlanacağız. Bu kez hata yapmadan sahadan 3 puanla ayrılacağımıza inanıyorum. Oyuncularımıza güveniyoruz” dedi.

Anadolu Yıldızları-Tarsus Gençlerbirliği müsabakası cumartesi günü saat 12.00’da Argıncık 2 Nolu Saha’da oynanacak.

Sporculardan sürpriz pasta

Anadolu Yıldızları Spor kadın futbol takımı sporcuları ‘Öğretmenler Günü’ dolayısıyla Teknik Direktör Adnan Altıntaş ve Yardımcı Antrenör Fatma Güler’e sürpriz yaparak pasta kestiler.

Sürpriz davranış karşısında bir hayli duygulanan ikili, sporculara ayrı ayrı teşekkür ederek büyük bir aile olduklarını ve bu ailenin içerisinde yer aldıkları için çok şanslı olduklarını belirttiler.

U-19’da bileği bükülmüyor

Anadolu Yıldızları Spor’un U-19 Ligi’ndeki başarılı mücadelesi sürüyor. Siyah-beyazlılar geride kalan haftalarda mağlubiyet yüzü görmedi.

 Geçtiğimiz hafta güçlü rakibi Yolspor ile 1-1 berabere kalarak haftayı 1 puanla kapatan Yıldızlar, gözünü Yavuzspor mücadelesine çevirdi.

Cumartesi 14.00 de Erkilet te oynanacak müsabakaya iyi hazırlandıklarını belirten Teknik sorumlu Ali Karacan, “Yolspor’u iyi mücadele etmemizse rağmen elimizden kaçırdık. Puan kaybına tahammülümüz yok. Kazanarak seriye devam etmek istiyoruz. Zor bir maç olacak ama kazanacağımıza inanıyoruz” şeklinde konuştu.

(Haber: Ramazan KARAKUŞ)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.