Anadolu Yıldızları iyi başladı

Türkiye Kadınlar 3. Futbol Ligi 8. Grupta mücadele eden Anadolu Yıldızları Spor Kulübü, ligin ilk haftasında Mersin Camspor ile 1-1 berabere kaldı.

Anadolu Yıldızları iyi başladı
11 Kasım 2019 Pazartesi 17:42

Sezona iddialı başlayan Anadolu Yıldızları Spor Kulübü, lige Mersin deplasmanında başladı. Ligin güçlü ekiplerinden Camspor’a konuk olan temsilcimiz zorlu deplasmandan 1 puan çıkarmayı başardı.

Temsilcimiz, Mersin Yenişehir Stadında oynanan ve Arif Ekerdiker’in yönettiği mücadeleye Nazireözer, Melisa Gül Yılmazer , Deniz Temel,  Fatma Güler, Edanur Barış, Büşra Tekik İlayda Mıhçı,Büşra Bozdemir, Sıla Yerlikaya, Gizem Çetinkaya, İkbal Bozdoğan ilk on biriyle başladı.

İyi başladığı maçta 42. dakikada bireysel hatadan dolayı 1-0 geriye düşen temsilcimiz devre arasına bu skorla girdi.

İkinci yarıda baskısını artıran ve rakibini adeta kendi sahasına hapseden Yıldızlar,  70. dakikada İkbal Bozdoğan’ın golüyle maçta 1-1’lik eşitliği yakaladı. Bu dakikadan sonra da gol için yüklenen temsilcimiz, iki topunun direkten döndüğü maçtan beraberlikle ayrılmak zorunda kaldı.

Teknik Direktör Adnan Altıntaş maç sonunda yaptığı açıklamasında galibiyeti kaçırdıkları için çok üzgün olduklarını belirterek; “Kazanmamız gereken bir maçtı. İyi mücadele ettik. Oyuncularımızı kutluyorum. Sonuçta deplasmandan 1 puanla ayrıldık. Bu da iyi bir şey diye düşünüyorum. Böyle mücadele etmeye devam edersek hedefimize ulaşacağımızdan eminim” şeklinde konuştu.

Anadolu Yıldızları, bu hafta oynayacakları Mersin Gençlerbirliği maçını hazırlıklarına yarın başlayacak.

(Haber: Ramazan KARAKUŞ)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.