Akademi kurulacak

Hes Kablo Kayserispor Yönetim Kurulu Üyesi ve Alt Yapı Sorumlusu Kamuran Arı, sarı kırmızılı kulüp tesisleri içerisinde Kayserispor Akademisi kurmak için çalışmalara başladıklarını söyledi. Arı bu doğrultuda alt yapıda değişikliğe gidilerek Mehmet Aşık'ın yerine Uğur Kulaksız ve Abdullah Büber göreve getirildi.

Akademi kurulacak
26 Şubat 2020 Çarşamba 14:57

Alt Yapı Sorumlusu Kamuran Arı, projeler ile ilgili açıklamalar yaptı. Kayserispor Alt Yapı Teknik Koordinatörü Uğur Kulaksız, Alt Yapı İdari Koordinatörü Abdullah Büber ve Alt Yapı Eğitim Koordinatörü Alper Kelkitli'yi yanına alarak açıklama yapan Kamuran Arı, "Biz bir aile olmak istiyoruz. Özellikle alt yapıdan üste doğru hareket ederek bütün birimleri birbirine bağlayıp bir aile kurarak başarılı olmak istiyoruz" dedi.

Kayserispor tesisleri içerisinde futbol akademisi kurmayı hedeflediklerini söyleyen Kamuran Arı, "Yeni tesis binamızda yönetimin kullanması için yapılmış ama şu an boş. Biz orada futbol akademisi yapmak için adım attık. Belediyemizle görüşüp orada futbol akademisi açabileceksek eğer bunun için bir çalışma yapmak istiyoruz. Tesisimizde kahvaltı yapıp, yemek yeyip hemen okuluna geçip öğle arası yine tesisimizde iyi beslenip düzenli ve programlı beslenip akşam gelip antrenmana çıkmasını istiyoruz. Bunun için projemiz var. Eğer bunu gerçekleştirebilirsek Kayserispor adına çok büyük bir atılım olacaktır" dedi.

Kayserispor'da Belçika modeli uygulamayı uygun gördüklerini de ifade eden Kamuran Arı, "Alt yapıda çeşitli modeller araştırdık. Türkiye'ye uygun olacak şekilde Belçika sisteminin bize yakın olduğunu düşünüyorum. Belçika sistemi ile hareket etmek istiyoruz" ifadesinde bulundu.

Hes Kablo Kayserispor alt yapısında görev dağılımı şu şekilde oldu:

İdari Koordinatör: Abdullah Büber, Teknik Koordinatör: Uğur Kulaksız, Eğitim Danışmanı: Alper Kelkitli, U19 Sorumlusu: Mustafa Esmeray, U17 Sorumlusu: Yusuf Bayraktar, U16 Sorumlusu: Ferit Alper Salgın, U15 Sorumlusu: Fatih Türk, U14 Sorumlusu: Bülent Elmas, U13 Sorumlusu: Ferhat Tunç.  İHA


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.