Okandan: Yaşlılar başımızın tacı

AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Okandan,Kocasinan İlçe sınırlarında yer alan Huzurevi’ni ziyaret ederek yaşlıların isteklerini yerine getirdi.

Okandan: Yaşlılar başımızın tacı
19 Kasım 2019 Salı 14:37

AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Okandan ve teşkilat mensuplarıKayseri Büyükşehir BelediyesiHacı Rukiye Gazioğlu Huzurevi’ni ziyaret ettiler. Huzurevi sakinleriyle keyifli ve hoş bir muhabbet ortamında gerçekleşen ziyarette Başkan Okandan; “Yaşlılarımıza hürmet, ömrümüze bereket katacaktır” anlayışı ile hareket ettiklerini dile getirdi.

Huzurevi ziyareti sırasında açıklamalarda bulunan Başkan Okandan, Sosyal sorumluluk anlayışı içerisinde ve insani görev olarak bu tür ziyaretleri sürdürdüklerini ifade etti.

Ziyaretten Huzurevi sakinlerinin çok memnun kaldıklarını dile getiren Başkan Okandan, ‘’Biz Huzurevi’ni sürekli ziyaret ediyoruz. Malum adı üzerinde huzurevi olunca insan buraya huzur bulmaya geliyor. Bizlerde her fırsat bulduğumuzda büyüklerimizi ziyaret ederek onların hayır dualarına talip oluyoruz. Teyzelerimizin ve amcalarımızın ziyaretimiz esnasında arkadaşlarımız fotoğraflarını çekmişler. Büyüklerimizin bizden fotoğraflarını kendilerine vermemiz yönünde bir arzuları oldu. Bu şekilde sizleri unutmayız deyince, bizler de kendi fotoğraflarınıçerçeveleterek büyüklerimize gönderelim dedik. Tabi bizleri önemsemeleri ve çekinmiş olduğumuz fotoğrafları saklarız sizleri unutmayız şeklindeki yaklaşımları bizleri duygulandırdı.’’ İfadelerini kullandı.

(Haber: Samed Aydın SUN)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.