Kimler gidecek, kimler kalacak?

Hem MKYK’da hem MYK’ya Kayseri’den kimlerin gireceği, kimlerin dışlanacağı, kimlere önemli görevler verileceği, kimlerin partiden istifa ederek, yeni oluşumlarda yer alacağına yönelik siyasi çevrelerdeki yorumlar dikkat çekiyor.

Kimler gidecek, kimler kalacak?
12 Kasım 2019 Salı 16:49

AK Parti’de bir dönem ‘mental yorgunluğu değişimi’nden sonra bu kez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, "Yeni isimlerle kadrolarımızı tahkim edeceğiz. Her şehrimizde oranın en itibarlı en gayretli en birikimli isimlerini partimizin yönetim kademelerine kazandıracağız" sözü ile yeni bir hareketlenme, heyecan ve ‘kim kalacak, kim gidecek?’ merakı başladı. Bu arada Kayseri’den hangi önemli isimlerin daha aktif görev alacağı, hangilerinin kızağa çekileceği, yeni oluşumlar için kimlerin istifa edeceğine yönelik dedikodularda dikkat çeker oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz ay yapılan genişletilmiş il başkanları toplantısında, AK Parti'de yaşanacak değişimin sinyalini verirken "Her şehrimizde en itibarlı, en azimli ve dinamik isimleri partimizin yönetim kademelerine kazandıracağız" diyerek  ‘mental yorgunluğundan sonra yeni bir değişime işaret etti.

Yeni üye kazandırma çalışmalarında aksama istemeyen Erdoğan, bu konudaki eksilmeye dikkat çekerek “Kongre sürecinde delege listelerinin yenilenmesi, beldelerden başlayarak ilçe ve il kongrelerinin gerçekleştirilmesi gerekiyor. Tüm bu çalışmaların Temmuz ayına kadar tamamlanmasını hedefliyoruz. Her şehrimizde en itibarlı, en azimli ve dinamik isimleri partimizin yönetim kademelerine kazandıracağız. Sizden partimizi ve davanın bayrağını en yukarıya taşıyacak isimlerle kongrelerimizi yeniden diriliş şölenine çevirmenizi istiyorum” demişti.

(Haber: Davut Güleç)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.