“İYİ Parti’yi İktidar yapana kadar uykular bize haram”

​​​​​​​İYİ Parti il başkan adaylığını “Kayseri’de İYİ Parti’yi iktidar yapana kadar uykular bize haram” diyerek açıklayan İl Teşkilat Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sebati Ataman, kararlı ve cesur olarak iktidara geleceklerini iddia etti.

 “İYİ Parti’yi İktidar yapana kadar uykular bize haram”
08 Mart 2020 Pazar 12:33

İl binasında adaylığını açıklamak için bir grup partili ile basın toplantısı düzenleyen Sebati Ataman aday olmak için yönetim kurulundan istifa ettiğini belirterek şunları söyledi:

“İlçelerimizde kongre süreçleri başladı ve kongreleri yavaş yavaş yapılıyor. İl teşkilat başkanı olarak, kongrelerde ilçelerimizin yapacağı tüm işleri ayarladım. İl başkan adaylığım nedeniyle, hem teşkilat başkanlığından hem de yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettim. Elbette bunu yanlış anlayanlar oldu. Ama ben bunu etik bulmadığım için istifa ettim. İstesem kongreler sona erene kadar görevime devam edebilirdim. Şu an bende aynı şekilde sadece bir parti üyesiyim. 19 Nisan’da yapılacak olan il başkanlığı seçiminde de adayım. Kararlı ve cesur olarak Kayseri’de iktidara geleceğiz. İyi olmak demek adaletli, kararlı, umutlu, cesur olmak demek. Biz adaletli, kararlı, umutlu ve cesur olacağız. Biz hepimiz varımızı yoğumuzu ortaya koyacağız. Gün tükenecek ama biz tükenmeyeceğiz. Hep beraber iyi olacağız. Kayseri’de İYİ Parti’yi iktidara getirene kadar uyku bize haram olacak. Bana destek verenlere layık olmak için gece gündüz demeden çalışacağım.”

(Haber: Davut GÜLEÇ)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.