İYİ Parti’de kongreler gelecek ay

İYİ Parti’de kongreler gelecek ay
03 Haziran 2020 Çarşamba 16:03

İyi Parti'de ertelenen ilçe kongreleri Haziran ayı içerisinde tamamlanacak. İl kongresi ise Temmuz ayının ilk haftasında gerçekleştirilecek.

İlk kongre Melikgazi'de olacak.  7 haziran pazar günü Melikgazi Belediyesi nikâh salonunda gerçekleşecek kongrede başkanlık için iki aday yarışacak. Alkan Okuyucu ve Erdal Dağ arasında geçecek olan yarışta Alkan Okuyucu mavi liste,  Erdal Dağ beyaz liste ile yarışacak. Adaylardan Alkan Okuyucu'nun il baskan Süleyman Bozkur ile hereket ettiği ve il başkanının desteğini aldığı bilinmektedir.

Konu ile ilgili açıklama yapan il başkanı Süleyman Bozkurt, bütün adaylarda başarılar dilediğini belirterek Melikgazi kongremizi partimize ve ilimize , demokrasiye hayırlı olmasını diliyorum dedi.  Ayrıca salgın tedbirlerine azami özen gösterilerek kongrenin yapılacağını belirtti.

Kocasinan ilçe kongresisin de 14 haziranda yapılacağını söyleyen Bozkurt; bizde rekabet olur ama hasımlık olmaz , kardeşlik hukukumuza zarar getirmeden kongrelerimizi gerçekleştirileceğiz , dedi.(Haber: Davut Güleç)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.