İnsan sağlığı arabaşı çorbasından çok daha önemli mi?’

Cumhuriyet Halk Partisi Melikgazi İlçe Başkanı Yakup Yılboğa kentte yaşanan sağlık sorunlarına dikkat çekerek; “Sağlıkta çağ atladık diyenler; sağlık içler acısı durumda.Acil servisler dolup taşıyor, vatandaş muayene olamıyor. Kayseri de sağlığın bir numarası İl Sağlık Müdürü Ramazan Ali Benli ise belediye başkanlarının peşinde arabaşı derdinde” dedi.

İnsan sağlığı arabaşı çorbasından çok daha önemli mi?’
05 Ocak 2020 Pazar 16:30


Yılboğa yaptığı yazılı açıklamasında; “Ortalıkta salgın var çocuklar hasta influenza teşhisi konulmayan hasta yok denecek kadar az, keza el ayak ağız hastalığı artmış durumda, özel hastaneler dahil acil servisler hasta ve yakınlarıyla dolmuş taşıyor. Peki ilimizin sağlık müdürü ne yapıyor, başkanlar nerede il Sağlık Müdürü orada geziyor. Kâh Arabaşı içiyor, kâh Kayserispor maçına gidiyor, kah açılışlara katılıyor, hastalardan ve yakınlarından bihaber…
Sn. Ali Ramazan Benli aylardır Şehir Hastanesi'nde Onkoloji Doktoru ''kanser hastaları için'' yok, yüzlerce onkoloji hastasına bir tane onkoloji doktoru bakıyor oda üniversiteden görevlendirmeyle geliyor, yine Şehir Hastanesinde muayene için insanlar saatlerce sıra bekliyor. bir vatandaşımıza Ultrason için 6 ay ileri tarihe gün veriliyor. Sn Sağlık İl müdürü çağ atladığımız sağlık sistemi bu mudur?” ifadelerine yer verdi.
(Haber:Nurhan Bayram)


 


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.