“İlmek, halkın iradesini AKP’ye peşkeş çekmiştir’

Demokrasiyi bir amaç değil bir araç olarak görenlerin halkın iradesini gasp etmeye devam ettiğine dikkat çeken Ümit Özer, İncesu Belediye başkanı ve biri dışında meclis üyelerinin iktidar partisine geçmesini sert dille eleştirdi.

“İlmek, halkın iradesini AKP’ye peşkeş çekmiştir’
24 Aralık 2019 Salı 15:51

CHP il başkanı  Ümit Özer 31 Mart yerel seçimlerinde devletin tüm olanaklarını, tüyü bitmemiş yetimin hakkını hoyratça kullanmasına rağmen büyük bir yenilgi alan AKP, sandıkta kaybettiğini farklı yöntemlerle geri almaya çalışıyor. Muhalefet partilerinin kazandığı il ve ilçelerde halka  hizmetlerin gitmesini engellemek için her türlü hile ve hurdayı deneyen AKP zihniyeti, halka hizmet etmek yerine makam sahibi olmayı tercih edenleri de, farklı vaatlerle kendi saflarına katıyor.

Bunun son örneğini ilimizde gördük. Millet İttifakının adayı olarak seçimlerden başarı ile çıkan Belediye Başkanı Mustafa İlmek, kendisine duyulan güvene ihanet ederek, halkın iradesini AKP’ye peşkeş çekmiştir. Evet AKP her yerde muhalif belediye başkanlarını çalıştırmamak için her türlü hile ve hurdayı deniyor ama Türk milleti bu çirkinlik karşısında seçtikleri insanların teslim olmasını değil, inançla mücadele etmesini bekliyor.

Maalesef Mustafa İlmek bu inancı gösterememiş, meclis üyeleriyle birlikte AKP’ye geçtiğini açıklamıştır. Öncelikle bir noktanın altını kalın çizgilerle çizmek gerekir ki, Millet İttifakı listesinden meclis üyesi seçilen Partimiz üyesi Nazım Yakut, halkın iradesine ihanet edenler içinde yoktur. Sayın Yakut tek başına kalsa da İncesu halkının haklı talep ve isteklerinin yanında yer almaya devam edecek, kişisel çıkarları için inançlarından taviz vermeyecektir. Ve halkın iradesini AKP’ye peşkeş çekenler unutmasın ki, bir gün AKP’nin borç listesinin belediyenin duvarına asıldığı gibi halkın iradesini AKP iktidarına peşkeş çekenlerin listesi de belediyenin duvarına asılacaktır.

(Haber: Davut Güleç)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.