“Gün, birlik beraberlik günü”

Partisinin Kayseri İl Başkanlığının gerçekleştirdiği toplantıda konuşan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kaya; “Gün siyaset konuşma günü değil bir ve beraber olma günüdür” dedi.

“Gün, birlik beraberlik günü”
03 Mart 2020 Salı 17:01

Saadet Partisi’nin Genişletişmiş İl Divan Toplantısı Melikgazi belediyesi tiyatro salonunda da  yapıldı. Saadet Partisi İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Şubat ayı genişletilmiş  İl Divan Toplantısına Genel Başkan Yardımcıları Bülent  Kaya ve Mahmut  Arıkan,  İl  başkanı Nuri Ürkündaş  ve partililer katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren İl başkanı Nuri Ürkündaş ; idlip de Şehit olan askerlerimize Allah’ dan rahmet ve yakınlarına baş sağlığı dileyerek; “Milletimizin başı sağolsun, Rabbim Milletimize sabır, metanet, sukunet ve dirayet versin.” İfadelerini kullandı

Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kaya ise İdlip de Şehit olan askerlerimize Allah dan rahmet  gazi olan mehmetciklerimize acil şifalar dileyerek; “Gün siyaset konuşma günü değil bir ve beraber olma günüdür. Elbette ki Hükümetin yanlış politikalarını söylemekle mükellefiz fakat bugünlerde acımızı hep beraber yaşama günüdür Suriye politikasındaki yanlışlıkları daha evvel defalarca anlatmış uyarılarımızı yapmıştık” dedi.

Tüm farklılıklara rağmen toplumsal sözleşme etrafında birlikteliğin sağlanması gerektiğinin altını çizen Kaya, “Millet olarak bir araya gelmeli ve birbirimize saygı çerçevesinde bir toplumsal hak ve adalet yürüyüşü başlatmalıyız.” şeklinde konuştu.

Daha sonra il divan toplantısı İlçe ve Birim raporlarının alınmasının ardından sona erdi.

(Haber: Ramazan KARAKUŞ)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.