Ersoy'dan Develi Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Baki Ersoy MHP Develi İlçe Teşkilatı ile birlikte Develi Belediyesini ve Develi Kaymakamlığını ziyaret etti.

Ersoy'dan Develi Ziyareti
08 Ocak 2020 Çarşamba 16:34

Develi'de ilk olarak MHP İlçe Teşkilatına gelen Baki Ersoy yapılan küçük bir toplantıda bazı mahalle Muhtarlarının sorun ve sıkıntılarını dinledi. İlçe Belediyesi ziyaretinde bulundu. Baki Ersoy, Belediye başkanı Mehmet Cabbar ile Develi'de yapılan ve yapılacak olan projeleri görüştü. Ersoy "Develimiz her şeyin en güzelini hak eden güçlü bir ilçe. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyor, Develimiz için elimizden geleni ziyadesiyle yapacağımı bilmenizi istiyorum" derken başkan Cabbar’da  "Sizlerin de desteği ile Develimizi daha iyi hizmetler sunmaya gayret edeceğiz" dedi.

İlçe Kaymakamı Murat Duru ile görüşen Baki Ersoy "Develi Kaymakamı olarak gerçekten çok büyük işlere imza attınız, hepsinden önemlisi Devlet ve Millet kaynaşmasını sağladınız, Develili insanlar ile iç içe oldunuz sizi gerçekten tebrik ediyorum" derken Kaymakam Murat Duru’da "Verdiniz desteğin farkındayız, bütün Develililer farkında. Develi halkı beni de hemşehrileri olarak gördükleri gibi sizi de Develi'nin bir hemşehrisi olarak görüyorlar" dedi.

Baki Ersoy  son olarak Develispor'u ziyaret etti, şampiyonluk yolunda başarı diledi. Kulüp Başkanı Ali Kabak ve yönetim Kurulu üyeleri Milletvekili Ersoy'a Develispor forması armağan etti.

(Haber:Ramazan Karakuş)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.