Dursun Ataş'tan iktidara sert sözler

Dursun Ataş'tan iktidara sert sözler
07 Ağustos 2020 Cuma 16:20

-BU KARDEŞİNİZE YETKİYİ VERİN, DOLARLA FAİZLE NASIL UĞRAŞILIR GÖRÜN DİYORLARDI, SONUCU HERKES GÖRDÜ

- İYİ PARTİ’YE BUGÜNE KADAR HER TÜRLÜ İFTİRAYI ATANLAR ŞİMDİ DE YERLİ VE MİLLİ İYİ PARTİ DİYORLAR

-EKONOMİDE ANLATTIKLARI MASALLAR DA BİTTİ. NE YAZIK Kİ BU ACI FATURAYI VATANDAŞA ÖDETİYORLAR

-KENDİLERİ VE YANDAŞLARI ZENGİNLİKLERİNE ZENGİNLİK KATARKEN, VATANDAŞIMIZ HER GEÇEN GÜN DAHA DA YOKSULLAŞIYOR

-ERDOĞAN GEÇMİŞTE  ELEŞTİRDİĞİ DIŞ GÜÇLER BAHANESİNE ŞİMDİ KENDİSİNİ SIĞINIYOR!

YERLİ VE MİLLİYİZ. MİLLİYETÇİ, DEMOKRAT VE KALKINMACIYIZ. İLK GÜNKÜ GİBİ AYNI YERDEYİZ

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, ekonomide yaşananlara değinerek, AKP iktidarına tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim öncesi yaptığı açıklamaları hatırlatan Ataş,  “Ne diyordu  Sayın Erdoğan, ‘Bu kardeşinize yetkiyi verin. Ha ondan sonra şu faizle,  dövizle, bunla şunla nasıl uğraşılır göreceksiniz’  Yetkiyi aldı, herkes gördü. Sonuç ortada” diye konuştu. Diğer yandan Ataş, İYİ Parti’ye bugüne kadar her türlü iftirayı atanlar şimdi de yerli ve milli İYİ Parti diyorlar. Sonunda anladınız, güneş balçıkla sıvanmaz. Zaten yerli ve milliyiz. Milliyetçi, demokrat ve kalkınmacıyız” şeklinde konuştu.

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, dövizde ve altında yaşanan yükselişle birlikte, ekonomide yaşanan sıkıntılara değindi. Türkiye’nin 18 yıllık AKP iktidarının yanlış politikaları ile büyük sorunlarla karşı karşıya kaldığını dile getiren Ataş, mevcut hükümetin yönetebilme kabiliyetinin olmadığını ifade ederek, “Her şeyi ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Ekonomide anlattıkları masallar da bitti. Ne yazık ki bu acı faturayı vatandaşa ödetiyorlar. Kendileri ve yandaşları zenginliklerine zenginlik katarken, vatandaşımız her geçen gün daha da yoksullaşıyor. Alım gücü düşüyor. Sahte rakamlarla vatandaşı kandırdıklarını sanıyorlar, ancak mutfak yanıyor. Vatandaş geçinemiyor” dedi.

ERDOĞAN, GEÇMİŞTE  ELEŞTİRDİĞİ DIŞ GÜÇLER BAHANESİNE ŞİMDİ KENDİSİNİ SIĞINIYOR!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, seçilmeden önce ve bunun yanı sıra seçim dönemlerinde yaptığı bazı açıklamaları da hatırlatan İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, “Sayın Erdoğan, ne diyordu, ‘Bizde bir adet var başımıza bir şey geldiği zaman hemen dış güçler ve yabancılar deriz ancak ben buna katılamıyorum. Eğer sizin bünyeniz güçlüyse, sağlamsa, bünyede olan virüs, hiçbir zaman sizin o bünyenize zarar veremez.’ İşte daha önce yaptığı açıklamalar ortada. İş başında kim var. Kendisi. Peki durum ne? Daha önce tepki gösterdiği ‘dış güçler’ bahanesine en çok kendisi sığınıyor. Şimdi yaşananlara bakınca, sayın Erdoğan’ın bahanelerine bakınca akıllara şu söz geliyor, nereden nereye?” diye konuştu.

ZENGİN OLUYOR, FAKİR DAHA DA FAKİRLEŞİYOR

Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın,  “Bu kardeşinize yetkiyi verin. Ha ondan sonra şu faizle, dövizle, bunla şunla nasıl uğraşılır göreceksiniz” sözlerini de yine hatırlatan Milletvekili Ataş, “ Yetkiyi aldı. Sonuç, Euro 8.61 TL, Dolar 7.27 TL, Gram Altın 478 TL, Çeyrek Altın 800 TL. Özetle zengin daha zengin oluyor, fakir daha da fakirleşiyor” dedi.

İYİ PARTİYE ATILMADIK İFTİRA BIRAKMAYANLAR BUGÜN ŞİRİNLİK YAPIYOR

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, ayrıca daha önce İYİ Parti’ye her türlü iftirayı atanların, bugün dara düşünce farklı söylemler dile getirdiklerini belirterek, şu ifadeleri kullandı, “ Fetöcü dediler, illet-zillet dediler. Terörle bağlantılı dediler. Atılmadık iftira bırakmadılar. Bugün ise, ‘Yerli ve Milli olarak düşündüğümüz İYİ Parti’ diyorlar. Şirinlik diz boyu. Sonunda anladınız, güneş balçıkla sıvanmaz. Zaten yerli ve milliyiz. Milliyetçi, demokrat ve kalkınmacıyız. İlk günkü gibi aynı yerdeyiz. Devletimiz ve milletimiz iyi oldun diye çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Halkımız umutsuzluğa kapılmasın. Hep birlikte iyi ve güzel günlere kavuşacağız” (Haber: Davut Güleç)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.