Çopuroğlu muhtarları, STK temsilcilerini ve vatandaşları ağırladı

AK Parti İl Başkanı Şaban Çopurolu, il başkanlığında çok sayıda misafir ağırlardı. Muhtarları da ağırlayan Başkan Şaban Çopuroğlu, ziyaretten dolayı teşekkür ederek, “Muhtarlarımız mahallelerde yapılan hizmetlerde önemli görevler üstleniyorlar” dedi.

Çopuroğlu muhtarları, STK temsilcilerini ve vatandaşları ağırladı
28 Ocak 2020 Salı 16:58

Şaban Çopuroğlu, gün boyu il başkanlığında ziyaretleri kabul etti. Sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra mahalle muhtarları ve ilçeden gelen vatandaşları ağırladı.

Çopuroğlu, yapılan ziyaretlerin oldukça yararlı geçtiğini ve bu ziyaretlerde bilgi alış verişinde bulunularak, kentte yapılan yatırımlar ve halka hizmet noktasında ortaya çıkan faydalı görüşleri değerlendirdiklerini anlattı.

Mahalle sakinlerinin bire bir taleplerini ileten mahalle muhtarlarını sürekli ağırladıklarını belirten Çopuroğlu, “Değişik zamanlarda farklı ilçelerimizden farklı mahallelerin muhtarlarını ağılıyoruz. Biz muhtarlarımızı önemsiyoruz. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’da muhtarların üstlendikleri görevleri ve sorumlulukları çerçevesinde kendilerini önemsediğini, değişik zamanlarda Külliye ’de ağırladığını biliyoruz. Bizde muhtarlarımızın halkımıza hizmet, mahalle sakinlerinin ve mahallelerin sorunları ile ihtiyaçların anında çözümlenmesi noktasında görev üstlendiklerini biliyoruz. Bu anlamda yapılan bütün ziyaretler şehrimiz adına yararlı geçmesi bizleri mutlu ediyor” diye konuştu.

(Haber: Samed Aydın SUN)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.