Çopuroğlu: Kocasinan ilçemiz için hizmeti konuştuk

AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, aksatmadan yaptıkları Kocasinan İlçe Teşkilat Toplantısını gerçekleştirdiklerini belirterek, Toplantıda Kocasinan ilçesindeki yapılan ve yapılacak hizmetleri değerlendirdiklerini söyledi.

Çopuroğlu:  Kocasinan ilçemiz için hizmeti konuştuk
01 Ocak 2020 Çarşamba 16:34

Başkan Şaban Çopuroğlu, AK Parti İl Başkanlığı ve İlçe Teşkilatları olarak her ay düzenli bir şekilde yaptıkları ilçe teşkilat toplantılarını önemsediklerini ifade etti. Bu toplantıların, asıl amacının ilçelerle ilgili durumları değerlendirmek, hem parti adına hem de belediye ve belediye başkanlarının çalışmalarıyla ilgili konuları ele alınmasıyla birlikte daha iyi hizmet sunmayı amaçladıklarını ifade etti. Çopuroğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Okandan ile birlikte Kocasinan İlçe teşkilatı Yönetim Kurulu toplantısına katıldıklarını belirterek, “Gerçekleştirilen toplantının hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz” dedi.

Başkan Şaban Çopuroğlu, Kayseri genelinde 16 ilçe belediyesi ve büyükşehir belediyesinin vatandaşlara en iyi hizmete vermeye çalıştıklarını belirterek, “Belediye hizmetleri çok önemlidir. Vatandaşın günlük yaşantısında gördüğü ve beklediği ilk hizmetler belediye hizmetleridir. Yaşamı kolaylaştıran, şehre sosyal ve ekonomik anlamda da katkı sağlayabilecek hizmetler sunulması gerekiyor. Rutin belediye hizmetleri dışında bu tür çalışmaları, yatırımları ve projeleri sunan hayata geçiren AK partili Belediyeler olmuştur. Kocasinan Belediyemiz ise sahip olduğu nüfus ve ilçe sınırları itibarıyla en büyük ilçelerimizden birisidir. İlçemizde verilen belediye hizmetlerini takdirle izliyoruz. Bu hizmetlerin sunulması, devamının sağlanması, yeni yatırımlar ve projelerin hayata geçirilmesinde emeği geçen Kocasinan Belediye Başkanımız Ahmet Çolakbayrakdar ve ekibine teşekkür ediyoruz. Biz de parti olarak, parti teşkilatları olarak başkanlarımızın yanındayız ve bu hizmetlerin sunulmasında kendilerine katkı sunuyoruz ve sunmaya da devam edeceğiz. Halkımıza hizmet götürülmesinde emeği geçen herkese de teşekkür ediyoruz. Bu toplantılarımızın asıl amacı da halkımıza en iyi hizmeti sunmak, sorunlarını çözmek, onların sıkıntılarını en üst seviyede dile getirerek çözüm üretmektir. Kocasinan için, Kayseri için çalışan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

(Haber: Samed Aydın SUN)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.