Çopuroğlu, faaliyetleri değerlendirdi

AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu hafta içerisindeki Ankara ziyaretleri, genişletilmiş il başkanları toplantısı ve il teşkilat çalışmaları hakkında bir açıklama yaptı.

Çopuroğlu, faaliyetleri değerlendirdi
22 Kasım 2019 Cuma 15:09

Çopuroğlu, ilçe teşkilatları delege sürecinin tamamlanmasına az bir süre kaldığını bu sebeple tüm teşkilatları ziyaret ederek konu hakkında bilgiler verdiklerini açıkladı. Ak Parti İl Başkanı Çopuroğlu açıklamasını şöyle sürdürdü; ‘’ 15 Aralıkta tamamlanması gereken delege sürecine girmiş bulunuyoruz. 16 ilçemizde iki üç gün zarfında tüm başkanlarımız ve başkan yardımcılarımız saha da ilçe başkanlarımızla görüşmek sureti ile tek tek anlaşılmayan gri bir nokta kalmasın diye ilçelerimizi gezmek sureti ile bilgi veriyorlar. Seçim işleri başkanımız, siyasi hukuk işleri başkanımız, teşkilat başkanımız ve yerel yönetimler başkanımız şu anda tüm ilçelerimizi gezmek sureti ile süreç hakkında bilgi veriyorlar. Çünkü 15 Aralıkta delege seçim süreci sona erecek. Bu süreç zarfında yapılacak çalışmalar bundan sonraki ilçe ve il kongreleri ile alakalı seçimlerde en büyük kıstas olacağı için bu çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah ondan sonra da ilçe kongrelerine geçeceğiz’’ dedi.

Çopuroğlu, hafta içerisindeki Ankara ziyaretleri için de ‘’Ankara’da genişletilmiş 133.sü İl Başkanları toplantısı vardı. Ona iştirak ettik. Orada üç aşamalı il başkanları toplantısı yapılıyor. Birincisi iç Anadolu il başkanları toplantısı. İkincisi 81 il başkanları toplantısı. Sonrasında Cumhurbaşkanımızın teşrifleri ile genişletilmiş il başkanları toplantısını yapıyoruz. Bizim açımızdan güzel ve verimli geçti. Özellikle hem Kayseri’yi konuştuk hem de Türkiye genelini ve bölgemizi konuştuk. Genel merkezimizin Kayseri’ye olan bir teveccühü var. Bunun içinde gerek teşkilatımıza, vekillerimize, çalışan arkadaşlarımıza gösterdikleri samimiyetten ve övgü dolu sözlerden dolayı teşekkür etmek istiyorum” ifadesini kullandı.

(Haber: Davut GÜLEÇ)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.