Çopuroğlu: Aday değilim

İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Mart veya Nisan aylarında yapılacak olan AK Parti ilçe ve il kongrelerinde kendisinin atanmış il başkanı olarak il başkanlığına kesinlikle aday olmayacağını, ancak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vereceği direktifler doğrultusunda hareket edeceğini, üç-beş ilçede  başkan, bazı yönetimlerde de değişiklik olabileceğini açıkladı.

Çopuroğlu: Aday değilim
21 Ocak 2020 Salı 11:11

AK Parti Milletvekili Hülya Nergis’in Türkiye ve Kayseri gündemini değerlendirdiği toplantıda gazetecilerin sorularını yanıtlayan İl Başkanı Şaban Çopuroğlu il ve ilçe kongreleri ile ilgili bilgiler verdi.   17 belediyenin 17’sini  aldıklarını ve Türkiye’de bununda ilk olduğuna dikkat çeken Çopuroğlu İlçe kongrelerinin 22 Şubat'ta, daha sonrada il  kongrelerinin yapılacağını açıkladı. ‘Ben misyonumu tamamladım’ diyen Çopuroğlu şunları söyledi.

“Bugün itibariyle 17 belediyemizin 17’sinin ittifaka geçmesini taçlandırdık. Türkiye’de ilk geçen belediye başkanı olması nedeniyle Kayseri’nin adını gündeme taşıdık. Şimdi  önümüzdeki günlere bakıyoruz. Her gün farklı atmosferlerde, milletvekillerimiz farklı sahalarda çalışmalarına gayret ediyor. Tam saha prese devam ediyoruz. 22 Şubat’ta başlayacak olan bir kongre sürecimiz var. Kayseri’de belki biraz daha geç başlayabilir. Hesaplarımıza göre Mart’ın ikinci yarısından itibaren ilçe kongre süreçlerimiz başlayacak. Tahmin ediyorum bir aksilik olmazsa 20 gün zarfında bitirmeyi planlıyoruz. Amacımız, Ramazan ayına gelmeden önce tüm ilçe kongrelerini bitirmek istiyoruz. Görevimi ve misyonumutamamladığımı düşünüyorum. İl başkanlığına da, milletvekilliğine de kesinlikle aday değilim. Ancak Cumhurbaşkanımız ne görev verirse onu yapmaya da hazırım” dedi.

Milletvekili Hülya Nergis’de basının önemine işaret ederek, güncel soruları yanıtladı.

(Haber: Davut Güleç)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.