‘CHP iktidarını Kayseri’ye getireceğiz’

Kayseri’nin yıllardır örgütlenmede sorunu olduğunu, bu konuda da kendisinin eksiği olduğunu, ancak seçilirse bunu tamamlayacağını, yüzeysel sorunları da çözeceğini belirtti. ‘CHP’nin Kayseri’de oy oranını ben artırdım’ diyen Özer ‘Seçim tam bir Demokrasi şöleni ve CHP’ye yakışan seçim olsun. Delegelerde sağduyulu olsun, birbirini kırıp, küstürmesin’ dedi.

‘CHP iktidarını Kayseri’ye getireceğiz’
06 Şubat 2020 Perşembe 16:21

CHP il kongresi Pazar günü  yapılacak. Seçimde 453 delege  adaylardan mevcut başkan Ümit Özer ve  avukat Mustafa Aslan arasında tercih yapacak. Seçim öncesi mevcut il başkanı Ümit Özer’e artılarını, eksilerini, hatalarını, eleştirilen konuları sorduk, o da şöyle anlattı.

“Seçim ve adaylık çalışmalarımız güzel gidiyor. Ben delegeler ile  bire bir ve yüzyüze görüşüyorum. Delegeler neyin ne olduğunun farkında.  Beni desteklediklerine inancım tam Seçimin  tam bir Demokrasi şöleni havasında ve CHP’ye yakışan bir seçim olmasını istiyorum.  Bence artılarım daha çok.  Eksiklerimizin de farkındayız.  En basitinden örgütlenmede eksiğiz.  Ama bu Kayseri’de yılların sorunu.  Bu eksiğimi  tamamlamak için adayım. Ben CHP iktidarını Kayseri’ye gtirmek için bu kez adayım, iddialıyım ve söz veriyorum.  Elbette parti içinde, delegeler arasında yüzeysel sıkıntılar var. Bunları da çözeceğim.  Ben CHP’nin Kayseri’de oy oranını asla düşürmedim, tam tersine artırdık.  Millet ittifakında tam bir uyum içinde çalışarak bir ilki gerçekleştirdik.  Bu seçimde delegeler sağduyulu olsun. Bu bir bayrak yarışı olacak.  Birbirimizi kırıp, dökmeden, küstürmeden seçimi tamamlayalım. Bu seçimde ibre kesinlikle benden yana.”

(Haber: Davut Güleç)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.