Aksu'dan Develi'ye ikinci müjde ve protokolden pazar denetimi

Aksu'dan Develi'ye ikinci müjde ve protokolden pazar denetimi
05 Mayıs 2020 Salı 18:32

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ın Gümüşören barajı çevresine mesire alanı yapılması için görüşmeler yaptığı Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı hemşerimiz Mustafa Aksu’nun talimatıyla fizibilite çalışmalarına başlandı.

Geçen hafta Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı hemşerimiz Mustafa Aksu ile yaptığı tele konferans görüşmesinin ardından bir müjdeyi daha açıklayan ve alanda yapılacak çalışma ile Kayseri Orman Bölge Müdürü İsa Çapkın’la istişarede bulunan Cabbar Başkan “İlçemiz ile Tekir Göleti arasındaki yolun sağlı sollu ağaçlandırılacağı müjdesinin ardından bakan yardımcımız, talebimiz üzerine Gümüşören Barajı çevremizdeki gölet yapımı projemizi de onaylayarak hayata geçirilmesi için orman bölge müdürlüğümüze talimat verdi. Develimizin ve mahallelerinin daha da ağaçlanıp güzelleşeceği bu projelerimizi hayata geçirmemizde bizlerin eli ayağı olan kıymetli bakan yardımcımıza şahsım ve tüm hemşerilerim adına çok teşekkür ediyorum. En kısa sürede çalışmalarına başlanacak projemizin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” açıklamalarında bulundu.

İLÇE PROTOKOLÜ KORONA VİRÜS TEDBİRLERİNE DİKKAT ÇEKMEYE DEVAM EDİYOR

Develi Kaymakamı Murat Duru ve Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar Develi Sebze-Meyve Pazarını ziyaret ederek korona virüsle mücadele kapsamında hijyen kurallarını bir kez daha hatırlatmak için denetimlerde bulundu.

Maskesiz Pazar yerine girmenin yasak olduğunu Develililere hatırlatan protokol, belediyenin Pazar girişine yerleştirdiği dezenfekte standından ellerini dezenfekte etmelerini unutmamalarını ayrıca Pazar esnafına da maskelerini asla çıkarmamaları ve eldivenlerini de sık sık değiştirme çağrısında bulundu. Sosyal mesafeyi korumanın birçok zararı bertaraf edeceğini ve uymayanları uyaran, maskesi olmayanlara da maske verilmesi direktifinde bulunan ilçe protokolü Pazar esnafına hayırlı kazanç dileklerinde bulundu. (Haber: Davut Güleç)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.