SGK İl Müdürlüğünden Türkiye’de bir ilk

Kayseri Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü (SGK) ve Kayseri Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (KSMMMO) iş birliği ile Sosyal Güvenlik Kurumu içerinde irtibat bürosu açıldı. Bu açılışın Türkiye’de bir ilk olduğunu söyleyen Kayseri Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Hacı Ali Hasgül, “Ülkemizdeki diğer SGK İl Müdürlüklerine örnek olmasını istiyoruz” dedi.

SGK İl Müdürlüğünden Türkiye’de bir ilk
27 Aralık 2019 Cuma 16:59

Gerçekleşen açılışa Kayseri Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Hacı Ali Hasgül, Kayseri Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yedikaya ve üyeler katıldı.

Talepleri doğrultusunda kurumun her zaman kapıyı sonuna kadar açtığını söyleyen Ali Yedikaya, “Biz bu projeyi müdürümüze ilettiğimizde ve bize nedenlerini sorduğunda, Kayseri dışından gelen ve defter tutan meslektaşlarımızın olduğunu, sanayi bölgelerinde bağımlı çalışan meslektaşlarımızın kuruma geldiklerinde eksik evrakları, bilgisayar ihtiyaçları ve mükellefleriyle oturup çalışabilecekleri bir yer tahsis edilmesini talep etmiştik. Kendisi de odamızın üyelerine ve iş insanlarının ihtiyaçlarına talep doğrultusunda kapıyı her zaman sonuna kadar açan değerli il müdürümüze teşekkür ediyorum” dedi.

Hacı Ali Hasgül ise mali müşavirlerin işini ne kadar iyi yaparsa iş yükünün azalacağını ve bu konuda ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.Açılışın ardından tahsis edilen oda gezilerek bilgiler verildi.İHA


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.