Pfizer Türkiye Yeni Nesil Mentorluk Programını Başlattı

Farklı iş yapış şekillerini öğrenmek, geleceğin iş modellerine ve kolektif çalışmaya daha iyi adapte olmak amacıyla Pfizer Türkiye DUO Mentorluk programının bir alt kolu olan DUO Exchange'i AmCham Türkiye işbirliğiyle hayata geçirdi.

Pfizer Türkiye Yeni Nesil Mentorluk Programını Başlattı
29 Kasım 2021 Pazartesi 10:25

Pfizer Türkiye'nin AmCham Türkiye işbirliğiyle devam eden ve sektörde bir ilk olan DUO Exchange'le amaç hem Pfizer çalışanlarının hem de farklı sektör çalışanlarının bulundukları alanın dışına çıkarak yeni nesil mentorluk programıyla buluşmasını sağlamak.
Kısa sürede sektör dışında bilgi paylaşımı modülüne dönüşen programa katılan farklı sektörlerde görev yapan profesyoneller, mentor ve mentee olabiliyor. Pfizer Türkiye İK Direktörü Seda Tamur Oğralı, DUO Exchange Mentorluk programıyla ilgili şunları söyledi: “Birçok şirket çalışanları arasında bilgi ve deneyim paylaşımı amacıyla mentorluk programları yürütüyor. Biz de DUO gibi birçok programımızla bunu yapıyoruz. DUO Exchange Mentorluk programımız ise farklı şirketler ve sektörlerde çalışan profesyonelleri mentor ve mentee olarak bir araya getiriyor. Bu ilk ve ezberleri bozan mentorluk programıyla sektörler arası farklı iş yapış şekillerini öğrenmeyi, geleceğin iş modellerine ve kolektif çalışmaya daha iyi adapte olmayı hedefliyoruz. Şimdiden çok olumlu geri bildirimler aldığımız programda katılımcılar deneyimlerini paylaştıkları keyifli bir öğrenme yolculuğuna çıktılar. Pfizer'de gelişimin sınırı yok diyerek attığımız bu yenilikçi adımda tüm mentor ve menteelere, aynı zamanda bu fikri paylaştığımız andan itibaren projeyi sahiplenen ve gerçekleşmesi için ellerinden geleni yapan paydaşlarımız AmCham Türkiye'ye, Korn Ferry'ye ve EMCC'ye teşekkür ediyorum.”
 Pfizer Hakkında:
Pfizer, 170 yıldır “hastaların hayatını değiştiren çığır açan yenilikler” hedefiyle çalışmakta, bugünün ilaç endüstrisinde yenilikçi ve yüksek teknolojili yaklaşımlarla yeni tedavilere odaklanmaktadır. Pfizer, bir yandan dünyanın en yaygın kullanılan temel sağlık ürünlerini üretip ilaç ve aşılarıyla sağlığın korunmasına katkı sağlarken, diğer yandan geleceği şekillendirecek ve hastaların en yüksek faydayı sağlayabileceği tedaviler üzerinde araştırmalar yürütmektedir. Pfizer'de kanser, kardiyovasküler hastalıklar gibi evrensel sağlık sorunlarına karşı tedaviler geliştirilirken, çok nadir görülen hastalıklara karşı mücadele için çalışılmaktadır. Üniversiteler, dernekler ve kamu ile yaptığı ortak çalışmalarla iş, yatırım ve inovasyon ortamına katkı sağlayan Pfizer, 1957 yılından bu yana Türkiye'de kesintisiz üretim yapan ve ülkemize yüksek teknoloji transfer eden yerli üreticidir. Yıllar içinde geliştirdiği üretim kapasitesi ve devam eden ürün transferlerinin de tamamlanması ile birlikte aşı dahil, yerli üretim ürünlerini birkaç yıl içinde hacim bazında %90'a çıkarmayı hedefliyor.


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.