ERÜ KANKA (Kansere Karşı Birlikte Derneği) Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi Açılıyor

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) KANKA (Kansere Karşı Birlikte Derneği) Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi 3 Temmuz Cumartesi günü düzenlenen törenle açılacak.

ERÜ KANKA (Kansere Karşı Birlikte Derneği) Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi Açılıyor
01 Temmuz 2021 Perşembe 12:40

2018 yılında temeli atılan ve Kayserili hayırseverler tarafından yapımı tamamlanan Erciyes Üniversitesi KANKA Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi’nin 3 Temmuz Cumartesi günü saat 17:00’de düzenlenen törenle açılışı gerçekleştirilecek.

ERÜ Çocuk Hastanesi’nin yanında 10 bin metrekare kapalı alanda 5 katlı olarak inşa edilen hastanede Talasemi Hemoglobinopati Merkezi, Hemofili Merkezi ve Ayaktan Tedavi Merkezleri bulunuyor.

Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış konu ile ilgili yaptığı açıklamada, ERÜ Tıp Fakültesi Hastaneleri’nin dünyada adından söz ettiren önemli tedavi merkezlerinden birisi olduğunu söyledi.

Rektör Çalış, “ Açılışını gerçekleştireceğimiz Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanemiz, tek kişilik hasta odaları ile sadece Kayseri'nin değil, ülkemizin önemli modern tedavi merkezlerinden birisi olacak. Başta Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanemiz olmak üzere Üniversitemizin kuruluşundan bu yana hiçbir zaman katkılarını bizlerden esirgemeyen tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.