Çocuk Nefroloji-Romatoloji Sonbahar toplantısı

Çocuk Nefroloji-Romatoloji Sonbahar toplantısı
08 Kasım 2019 Cuma 17:57

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi tarafından Prof. Dr. Ruhan Düşünsel onuruna “Çocuk Nefroloji- Romatoloji Sonbahar Toplantısı” gerçekleştirildi. Toplantıda ayrıca Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ruhan Düşünsel içinde emeklilik töreni düzenlendi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe; Rektör Prof. Dr. Mustafa Çalış, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Poyrazoğlu, Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Per ile çok sayıda akademisyen katıldı. Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zübeyde Gündüz ve Çocuk Nefroloji Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İsmail Dursun’un açılış konuşmalarının ardından Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Poyrazoğlu etkinliğin açılışında yaptığı konuşmasında, emekli olan Prof. Dr. Ruhan Düşünsel’e emeklilik hayatında mutluluklar diledi.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Çalış Çocuk Nefroloji- Romatoloji Sonbahar Toplantısının başarılı geçeceğine inandıklarını belirterek üniversite hakkında bilgiler verdi. Törende son olarak emekli olan Prof. Dr. Ruhan Düşünsel konuşma yaptı. Rektör Prof. Dr. Mustafa Çalış tarafından Düşünsel’e plaket ve çiçek takdim edildi.

(Haber: Sümbül Altunbaş)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.