Benli, Develi 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezini gezdi

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli, beraberinde Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Özyalçın ile birlikte Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığına bağlı Develi 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezi çalışanlarını ziyaret etti.

Benli, Develi 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezini gezdi
09 Şubat 2020 Pazar 13:42

Yerinde inceleme ve değerlendirmenin yapıldığı ziyarette; Aile Hekimliğinin sağlık sisteminin temel taşı olduğunun öneminden, Aile Hekimlerine ve görev yapan tüm Sağlık Personeline özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Benli “Sağlık çalışanlarımızın her zaman yanındayız” dedi.

Disiplin ile personel mevzuatı ve uygulamaları eğitimi

Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Antalya'da düzenlenen ‘Disiplin ile Personel Mevzuatı ve Uygulamaları Eğitimi'ne  Kayseri Sağlık Müdürlüğü Personel Hizmetleri Başkanı Dr. Mustafa Salep, Disiplin İşlemleri Birimi Uzmanı Mustafa Baytürk ve Disiplin İşlemleri Birimi personeli Kudret İsparta katıldı.

Hizmet içi eğitim semineri kapsamında gerçekleştirilen programda; disiplin ve soruşturma mevzuatı, sağlık personeli mevzuatı ve uygulamalarına yönelik sorunlar ile çözüm önerileri üzerinde duruldu. Sağlık Bakanlığı Disiplin İşlemleri Daire Başkanı Av. Abdulkadir Bektaş ve Başmüfettiş Şahin Savaş'ın sunumları ile katkı sağladıkları program, verimli geçen eğitimin ardından son buldu.

(Haber: Sümbül Altunbaş)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.