Kaliteli bir uyku için ideal yatağınızı seçin

Kaliteli bir uyku için ideal yatağınızı seçin
06 Mayıs 2020 Çarşamba 12:23

Her mevsimde ideal sıcaklıkta uyku konforunu yaşatmak üzere Bambi tarafından geliştirilen Thermo Control yatak, thermo kontrol kumaşıyla vücut sıcaklığı yükseldiğinde vücuttan ısıyı alarak serinlik etkisi oluşturuyor ve ısıyı gerektiği seviyede tutarak rahat bir uyku ortamı sunuyor. Vücut sıcaklığı düştüğünde ise üzerinde tuttuğu ısıyı tekrar ortama yayan Thermo Control yatak,  ısı dengesini yine koruyor ve kullanıcısını kusursuz bir uykuya hazırlıyor. Bambi Yatak uyku sağlığı uzmanları tarafından geliştirilen thermo control kumaş, çift yönlü sıcaklık ayarlama fonksiyonuyla ısı dalgalanmasını düzenleyerek uyku kalitesini artırıyor.

 

Uyku gereksinimleri kişiden kişiye farklılık gösterse de, uzmanlar çoğu insanın güne dinamik bir şekilde başlayabilmesi için 7 ila 9 saat kaliteli uykuya ihtiyacı olduğunu söylüyor. Uykunun kalitesi; duygusal denge, üretkenlik, beyin ve kalp sağlığı, bağışıklık sistemi, yaratıcılık ve hatta kilo kontrolü dahil olmak üzere zihinsel ve fiziksel yaşantının ideal hale getirilmesini doğrudan etkiliyor. Uyku süreleri kadar, ortam, ışık, yatağın odadaki konumu,  ısı dengesi ve yatak seçimi gibi faktörler de uyku kalitesini etkiliyor. Bambi’nin uyku sağlığı uzmanları tarafından geliştirilen Thermo Control yatak, HyperSoft süngeri ve packet yay sistemi ile üstün bir yatak konforu sunarken, çift yönlü sıcaklık ayarlama fonksiyonuyla da ısı dalgalanmasını düzenleyerek uyku kalitesini artırıyor.

Çift yönlü ısı regülasyonu ile mikro-klima özelliği

Thermo Control yatağın kumaşı dış çevre sıcaklıklarına göre içindeki ısıyı ayarlama özelliğine sahip. Bu sıcaklık ayarlama özelliği, kumaşın yapısında bulunan PCM’ler sayesinde gerçekleşiyor. PCM’ler vücut sıcaklığı yükseldiğinde vücuttan ısıyı alarak serinlik etkisi oluştururken, vücut sıcaklığı düştüğünde ise üzerlerinde tuttukları ısıyı tekrar ortama yayarak ısıtma etkisi gösteriyorlar. Bu sayede bir mikro-klima niteliği kazanan yatak, çift yönlü sıcaklık ayarlama fonksiyonu ile ısı dalgalanmasını düzenleyerek uyku kalitesini artırıyor. Öte yandan Thermo Control kumaş anti-statik özelliği ile uyku esnasında oluşabilecek elektrik yükünü de minimize ediyor ve deliksiz bir uykuyu mümkün kılıyor.

Kuştüyü süngerden daha yumuşak HyperSoft teknolojisi

Bambi Thermo Control yatağın HyperSoft süngeri kuştüyü süngerden daha yumuşak ve yüksek esnekliğe sahip özel bir teknolojiye sahip. Vücut formuna göre şekil alan HyperSoft süngerle uyku esnasında vücudun maksimum derecede dinlendiği hissediliyor. Bambi Thermo Control yatağın bir diğer özelliği olan packet yay sistemi ile yaylar birbirine temas etmeyecek şekilde yerleştirildiğinden vücut basıncı yatağa eşit olarak dağılıyor. Bambi Thermo Control yatak; yaz - kış demeden kaliteli bir uyku için kullanıcısına ideal bir çözüm oluyor.

Nano teknolojik örme kumaşı, dekoratif yan bordürleri, süngerindeki omurga destek özelliğiyle de yatak konforunda bir ilk sunan Bambi Thermo Control yatak,  dokuz farklı ebat seçeneğiyle Bambi online satış mağazası www.bambi.com.tr üzerinden satın alınabiliyor.  (Haber: Davut Güleç)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.