Talas'ta '‘Gül Kokulu Naatlar '' Heyecanı

Talas Belediyesi tarafından düzenlenecek ‘Gül Kokulu Naatlar’ programına sayılı saatler kaldı. Büyük ilgi görmesi beklenen etkinlikle ilgili kısa bir açıklama yapan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, bütün Kayserilileri bu eşsiz şiir ve ilahi programına davet etti

Talas'ta '‘Gül Kokulu Naatlar '' Heyecanı
11 Şubat 2022 Cuma 12:24

Tasavvuf müziğinin güçlü ismi Halil Necipoğlu ile ‘Yağmur Şairi’ Nurullah Genç’in katılacağı program, 13 Şubat Pazar akşamı saat 20.00’de başlayacak.

Talas Bulvarı üzerindeki Erciyes Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan programda Halil Necipoğlu birbirinden güzel ilahileri seslendirirken, şair Nurullah Genç ise Peygamber Efendimize yazılan naatlardan kesitler ile sevilen şiirlerini okuyacak.

Erciyes Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan programa katılım her zaman olduğu gibi yine ücretsiz olarak izlenebilecek.

BAŞKAN YALÇIN’DAN DAVET

Tüm hazırlıkların tamamlandığını ifade eden Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın da “Yağmur Şairi olarak bilinen Nurullah Genç hocamız ile tasavvuf müziğinin güçlü sesi Halil Necipoğlu Talas’ta bizim için bir araya gelecekler. Pazar akşamı, Peygamber Efendimize yazılan naatları ve ilahileri okuyacaklar. Bütün hemşehrilerimizi bu güzel ve anlamlı programa bekliyoruz.” dedi.


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.