Şehit Eren Bülbül'ün Hayatını Anlatan Kesişme İyi ki Varsın Eren Filmi, Gişe Rekoru Kırdı

Teröristlerin kurduğu pusuda şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in hayat öyküsünü anlatan TRT ortak yapımı Kesişme İyi ki Varsın Eren filmi, vizyona girdiği ilk günde rekor kırdı. Film, pandemi döneminde bir buçuk günde 190 binden fazla izleyiciye ulaşan Türk yapımı oldu.

Şehit Eren Bülbül'ün Hayatını Anlatan Kesişme İyi ki Varsın Eren Filmi, Gişe Rekoru Kırdı
04 Ocak 2022 Salı 16:29

Mert Dikmen, Alper Uyar ve Özer Feyzioğlu'nun kaleme aldığı filmde, iki şehidin hayat hikayesi, ülkemizde yaşanan terör gerçeği, Anadolu, Karadeniz'deki çetin yaşam şartlarıyla amansızca mücadele eden çalışkan, fedakar, sevgi yüklü insanların yaşamlarından kesitlerle beyaz perdeye yansıtıldı.

PANDEMİDE EN BÜYÜK GİŞEYİ YAPAN TÜRK FİLMİ

Eren Bülbül'ün doğum gününde 1 Ocak 2022 tarihinde vizyona giren TRT ortak yapımı Kesişme, İyi ki Varsın Eren, bir buçuk gün içerisinde 190 bin 387 kişiye ulaşarak pandemi döneminde en büyük gişeyi yapan Türk filmi oldu.

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Pandemi döneminde Türkiye'de vizyona giren birçok yabancı filmi de geride bırakan Kesişme, İyi ki Varsın Eren'i vizyondaki ilk gününde izlemek isteyenler, sinemaların önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Filmi izleyenler sosyal medyada beğenilerini dile getiren mesajlar paylaştı. Film, sadece yurt içinde değil yurt dışında da büyük ilgi gördü. AlmanyaAvusturyaFransa, İngiltereNorveç ve Danimarka'da vizyona giren film, 5 Ocak'ta Belçika'da, 6 Ocak'ta ise Azerbaycan'da sinemaseverlerle buluşacak.

FİLMİN HAZIRLIKLARI 3 SENE SÜRDÜ

Araştırma, ön yapım, senaryo yazım ve yapım hazırlıkları, çekim süreci dahil toplamda üç seneye varan bir çalışmanın ve 14 haftalık çekim sürecinin ürünü olan TRT ortak yapımı "Kesişme; İyi ki Varsın Eren" filminin çekimleri Hatay'dan başlayarak AdanaNiğdeNevşehirGümüşhaneSivasAnkaraTrabzonİstanbul, olmak üzere 9 şehirde gerçekleştirildi.


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.