Oyuncak dünyası açıldı

Özellikle çocukların vazgeçilmezi olan oyuncaklara ilgi her geçen gün artıyor. Sıtkı Akkaya’nın Büyükşehir Belediye karşısına açtığı ‘oyuncak Dünyası’ ise açılışa özel indirimli fiyatlar ile çocuklu ailelerin büyük ilgisini görüyor.

Oyuncak dünyası açıldı
26 Kasım 2019 Salı 16:00

Kayseri’nin genç ve tecrübeli esnaflarından Sıtkı Akkaya, iş değiştirdikten sonra Fevziçakmak mahallesi Mustafakemalpaşa bulvarı Büyükşehir belediyesi karşısına  ‘Oyuncak Dünyası’ adıyla işyeri açtı. Çeşitli kumandalı  araba çeşitleri, robot ve robot çeşitleri, silahlar, metal arabalar, niloya, pepe, iren çeşitleri ve oyun hamurları gibi oyuncaklar ise, diğer oyuncak firmalarına göre, açılışa özel olarak  dikkat çekecek şekilde indirimle satılıyor.

Sıtkı Akkaya ‘Herkes çocukluk yaşadı. Çocukların oyuncak tutkusunu hepimiz biliriz. Halen yaşlı insanlar bile çocukluk oyuncaklarını ya saklıyor ya da koleksiyon olarak evlerinde tutuyor. Bizde çocuklara, çocuklu ailelere hizmet için fiyatları açılışa özel indirdik. Oyuncak alacakları bir kez işyerimizdeki oyuncakları ve fiyatları görmeye davet ediyoruz” dedi.

(Haber:  Nurhan Bayram)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.