Öğrencilerden el emeği göz nuru yardım

Kayseri Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma kulübü öğrencileri ve öğretmenleri, maddi imkanı olmayan anaokulu öğrencileri için bere, atkı ve çorap ördüler.

Öğrencilerden el emeği göz nuru yardım
24 Aralık 2019 Salı 15:29

Kulüp öğrencilerinin yanı sıra, kulüpte görevli öğretmenler ve öğrencilerin velileri de, durumu olmayan 32 anaokulu öğrencisinin kışın üşümemesi için, kendi ördükleri ürünleri gönderecekler.

Evde oturan kadınların da bu şekilde ürünler yaparak durumu olmayan insanlara yardımcı olabileceğini söyleyen Matematik Öğretmeni Sibel Öztekin, ” Bütün öğretmen arkadaşlar ortaya emeğini koydular. Velilerimiz destek oldular. Herkesin ortak çalışması ile 30-35 tane ürün ortaya çıkardık.” dedi.

11. sınıf öğrencisi ve kulüp üyesi olan Birsen Polat ise, ” Örgüler ördük. Çocuklar için çorap aldık. Benim katkım bu şekilde oldu. Çok mutluyum böyle bir katkıda bulunduğum için. Yardım etmeyi çok severim. Her insan atkı, bere örerek okullara yardım edebilirler” ifadelerini kullandı.

Okul Müdürü Bülent Doymuş da  ” Biz bu projeyi 3 yıldır devam ettiriyoruz. Daha önceki yıllarda da öğretmen arkadaşlarımız çok büyük çabalar göstermişlerdi. Özellikle ihtiyacı olan ana sınıfı çocuklarımıza da, ana sınıfının hazırlamış olduğu da kendi el emeği, göz nuru oyuncaklar, tamamen kendi öğrencilerimizin yapmış olduğu oyuncaklardır şeklinde konuştu.  İHA


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.