Gönüllü Kuruluşlar Kapanmada Boş Durmadı

Kayseri gönüllü kültür kuruluşları Derneği kapanma döneminde de boş durmayarak Ramazan yardımlarını dağıtmaya devam etti.

Gönüllü Kuruluşlar Kapanmada Boş  Durmadı
07 Mayıs 2021 Cuma 15:01

Esnaf Sanatkarlar Odası ile birlikte organize edilen, Korana döneminde işlerinin sıkıntıya girmesi sebebiyle mağduriyet yaşayan Esnaf ve sanatkarlara kapanma dönemi öncesi başlayan Ramazan yardımı kapanma döneminde de devam etti.
Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği Başkanı Ahmet Taş ve Sanatkarlar Odası Başkan Yardımcısı Kenan Aslan'ın da katıldığı yardım ekibi dükkanlarının kapalı olması sebebiyle ev adreslerini tek tek ziyaret edip, yardımları esnaf ve sanatkarlara bizzat teslim ederek Ramazan larını tebrik ettiler.

Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği Başkanı Taş pandemi dönemi sebebiyle sıkıntı yaşayan Esnaf ve Sanatkarlara bir nebze de olsa nefes almayı sağlayacak yardımlara katkısı için İHH İnsani Yardım Derneği, Diyanet Vakfı Kayseri şubesi, Verenel Derneği ve Hasene  İnsani Yardım Derneği'ne teşekkür ettiklerini bildirdi.
 Organizeye katkılar için Esnaf ve Sanatkarlar odasına da tebrik ettiklerini bildirdi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Yardımcısı ve Terziler Odası Başkanı Kenan Aslan'da organize için Gönüllü Kültür Kuruluşları derneğine ve yardım kuruluşlarına çok teşekkür ettiklerini, bu yardımlarla kardeşlik  hukukuna katkı sunmasının yanında esnafın nefes almasına sebep olduklarını bildirdi.


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.