7. Kayseri Film Festivali Başladı

Talas Belediyesi ev sahipliğinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Sinema Genel Müdürlüğü destekleriyle, Anadolu Sinemacılar Derneği tarafından ve Kadir Turna direktörlüğünde gerçekleşecek olan 7.Kayseri Film Festivali sinemadan aldığı ilhamla bugün başladı.

7. Kayseri Film Festivali Başladı
27 Kasım 2019 Çarşamba 17:27

Bu yıl Ufuk Bayraktar, Serdar Orçin, Mehmet Çepiç, Yağmur Ün, Nilay Erdönmez, Suna Yıldızoğlu, Yusuf Sezgin Alican Yücesoy, Mehmet Yılmaz Ak gibi birbirinden ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleştirilecek festivalde Türkiye sinemasından birçok film ve etkinlik Kayserili sinemaseverlerle buluşacak. “Sinema Düşleri Gerçek Gerçekleri Düş Yapar...” sözü ile Kayserili sinemaseverlerin bol bol hayal kurabilecekleri filmlerin, atölyelerin, sergilerin, söyleşilerin ve panellerin olduğu festival 4 gün sürecek.

Festivalin açılış galası bugün Kayseri Park’ da gerçekleştirilecek. Açılış Sergisi ile Açılış Gala gecesinin ardından festival Yönetmenliğini Nihat Durak’ın yaptığı başrollerini Kadir İnanır, Vahide Perçin, Timur Acar, Erdal Beşikçioğlu ve Aybüke Pusat’ın paylaştığı “Kapı” filmi ile başlayacak.

(Haber:Nurhan Bayram)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.