4. Kayseri Kitap Fuarı , Kendi Rekorunu Kırdı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “Okuyan ve Okutan Şehir Kayseri”de bu yıl 4’ncüsünü düzenledikleri kitap fuarını 10 günde 815 bin 110 kişinin ziyaret ederek, fuarın kendi rekorunu kırdığını belirtti. Başkan Büyükkılıç, Kayseri ve çevre illerden fuara ilgi gösteren tüm kitapseverlere teşekkür etti.

4. Kayseri Kitap Fuarı , Kendi Rekorunu Kırdı
13 Aralık 2021 Pazartesi 13:53

Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Dünya Ticaret Merkezi’nde gerçekleştirilen ve merhum yazar, şair ve düşünür Sezai Karakoç anısına düzenlenen 4. Kayseri Kitap Fuarı sona erdi.

3-12 Aralık günlerinde gerçekleştirilen kitap fuarını Kayseri ve çevre illerden 10 günde 815 bin 110 kişi ziyaret etti. Dördüncüsünü düzenlenen Kitap Fuarı, birincisinde 582 bin, ikincisinde 672 bin ve üçüncüsünde de 798 bin kişi tarafından ziyaret edilmiş, her yıl, bir önceki yılın ziyaretçi rekorunu kırmıştı. Bu yıl da gelenek değişmedi ve Kayseri Kitap Fuarı, 815 bin 110 ziyaretçi ile Türkiye’nin en çok ziyaret edilen kitap fuarı unvanını sürdürdü.

BÜYÜKKILIÇ’TAN TÜM KİTAPSEVERLERE TEŞEKKÜR

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, okuyan ve okutan şehir Kayseri’de kendi rekorunu kıran kitap fuarına katılım sağlayan tüm kitapseverlere teşekkür ederek, “Tarih kokan kadim kentimiz Kayseri’de 10 gün boyunca kitap kokusunu doya doya içimize çektik. Kitap Fuarı’mıza muhteşem bir katılım vardı. Milyonların üzerinde kitaplarımız ve 300’ün üzerinde yazarlarımızla kitapseverlerimizi buluşturduk. Fuar boyunca bizleri yalnız bırakmayan sadece Kayseri’den değil, çevre illerden gelen tüm kitapsever dostlarımıza can-ı gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

4. Kayseri Kitap Fuarı’nda yüzlerce kitap standının yanı sıra birbirinden keyifli söyleşiler ve etkinlikler gerçekleştirildiğini hatırlatan Başkan Büyükkılıç, bu fuarı her geçen yıl daha kapsamlı yapmaya ve geleneği sürdürmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.