Nefes Kesen Seçimde Kazanan Ercan Sarıkaya

Erciyes Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi olağan genel kurul sona erdi. Başkanlık seçiminde sandıktan Ercan Sarıkaya galip çıktı.

Nefes Kesen Seçimde Kazanan Ercan Sarıkaya
31 Mart 2022 Perşembe 18:21

Erciyes Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi olağan genel kurul adayların ve üyelerin katılımlarıyla başladı. Hareketli saatlerin geçtiği genel kurulda zaman zaman tartışmalar yükseldi. 

Olağan genel kurul sonrası yapılan seçimde kooperatif üyeleri başkanlarını seçmek için sandık başına gitti. Seçim sonrası basına açık olarak düzenlenen sayımda mevcut başkan Ercan Sarıkaya sandıktan 363 oy alarak rakibine  91 oy farkla galip çıktı ve Başkan Sarıkaya tekrardan güven tazeledi..

Oy sayımı sonrasında kazanan Ercan Sarıkaya ilk açıklamasında biz değil koperatifimiz kazanmıştır dedi. Sarıkaya; ''Hasarlı bir seçim süreci yaşadık, bizim kimseyle bir husumetimiz yok bundan sonra kaldığımız yerden devam inşallah. Rakibim Yunus Tarla sevdiğim bir abimdir ve öylede olmaya devam edecektir.. Hizmet etmeye devam edeceğiz.''

Seçim sonrası açıklamalarda bulunan Yunus Tarla; ''Ercan Bey ve ekibine başarılar diliyorum. Biz aynı gemideyiz bundan sonrada burdayız ve burda olmaya devam edeceğpiz. Seçimi kaybetmiş olsak bile aynı yolun yolcusuyuz. Seçimi kaybetsemde içim rahat kredi konusunda artık biz vebalde değiliz tüm yük üyeerimizindir. Biz üstümüze düşen görevi yaptığımızı düşünüyorum.'' ifadeleri ile rakibi Ercan Sarıkayayı tebrik etti.


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.