Kayseri Ulaşımında Yeni Dönem, Kredi Kartı İle Ödeme

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen uygulamada bu günden itibaren, tüm kara ulaşım araçlarında kredi kartı ve cep telefonundan ödeme yapılabilecek.

Kayseri Ulaşımında Yeni Dönem, Kredi Kartı İle Ödeme
08 Nisan 2022 Cuma 13:12

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, E Kent, MasterCard ve Aktif Bank ortaklığı ile gerçekleştirilen uygulamada kara ulaşımında kullanılan araçlarda Kart38 olmadan temassız özelliği açık kredi kartı ve NFC özelliği olan cep telefonları ile ödeme yapıabileceek.

80 dakika arayla gerçekleştirilen ücretsiz aktarma bu ödeme sistemimnde de aktif olacak. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ın yaptığı açıklamada yaptıkları uygulamanın Kayseri halkının daha rahat bir hayat sürmesi adına gerçekleştirdikerini ve ilk defa kayseride bu ödeme yöntemiyle aktarma yapılabildiğini aktardı. 

Yapılan tanıtımın ardından kredi kartı ve mobil uygulama aracıyla Halk Otobüsünde uygulamayı deneyerek ödeme gerçekleştiren Büyükkılıç; ''Kayserimize hayırlı olsun. Pandemide aldığımız tüm tedbirlerle ve öncü çalışmalarımızla Kayseri Belediyesini en üstlere çıkarma gayretindeyiz. Günümüz teknolojilerine ayak uydurarak vatandaşlarımızı daha konforlu hayat sürmeleri için uğraşıyoruz'' dedi.

N Kolay mobil uygulamasına kayıt yaptıranların 2 biniş hediye kazandıklarını belirten Büyükkılıç yapılan projede ve uygulamada emeği geçen tüm paydaşlara teşekkürlerini iletti.


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.