TÜGVA’dan doğa yürüyüşü

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bünyan Temsilciliği, Bünyan ve bölgeyi tanıtmak adına doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.

TÜGVA’dan doğa yürüyüşü
27 Kasım 2019 Çarşamba 16:03

Yüz elli kişinin katılımı ile gerçekleşen yürüyüş, Bünyan'da bulunan tarihi kaya şehir Kayaltından başladı.Bünyan'ın eşsiz doğası ve sonbahar renkleri arasında Pınarbaşı mesire alanına kadar yaklaşık 12 kilometrelik parkurun sonunda katılımcılara ikramlar yapıldı.

Yüzme, ok atma, at binme gibi etkinliklerle sona eren yürüyüşte katılımcılara doğru spor yapma ve sporun faydalarına yönelik bilgiler verildi.

Yapılan etkinliğe ilişkin konuşan TÜGVA Bünyan İlçe Temsilcisi Ahmet Keskin;" TÜGVA Bünyan olarak etkinliklerimiz son hızıyla devam ediyor. Bugün genç kardeşlerimiz ile birlikte doğa yürüyüşümüz de buluştuk. 12 kilometrelik parkuru geride bırakarak Pınarbaşı mesire alanında yürüyüşümüz sonlandırdık. Burada  at binme, ok atma ve  yüzme gibi etkinliklerimiz ile vakit geçiriyoruz.Tüm Bünyanlı gençlerimizi vakfımıza bekliyoruz" dedi.

Etkinliğe öğrencileri ile  Kayseri'den katılan sporcu ve Bünyan Arena Spor Kulübü Yöneticisi Adem Karakaş da," TÜGVA Bünyan'ın yapmış olduğu yürüyüşe bizde sporcularımızla destek verdik. Oldukça güzel bir etkinlik oldu.Burada bilinçli spor nasıl yapılır, neden spor yapmalıyız gibi konularda çocuklarımıza bilgi vereceğiz" diye konuştu.

(Haber: Sünbül ALTUNBAŞ)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.