​​​​​​​‘Tok’tan Kalkan’a ağır suçlama

Tok, geçen hafta İstiklal Marşının bazı okullarda okunmaması nedeniyle yapmış olduğu açıklama sonrası yapılan açıklamaya sert tepki gösterdi.

​​​​​​​‘Tok’tan Kalkan’a ağır suçlama
12 Ocak 2020 Pazar 16:27

Tok, kendisine yönelik eleştiride bulunanlara “Açıklamam sonrası beni ve sendika başkanı arkadaşımı ucuz kahramanlık yaptılar demenizi size misliyle iade ediyorum. En azından biz milletimizin ve devletimizin kutsallarını savunmamız nedeniyle ucuz kahraman oluyorsak peki sen ne oluyorsun. Bu ağzı biz iyi biliriz kriptofetö ağzı ile konuşma. Haddini bil. Senin gibiler bu ittifaka zarar vermek için mücadele etsede size fırsat vermeden ittifakı korumaya devam edeceğiz. Sana da bir tavsiyede bulunacağım; karın ağrını geçirmiş olduğun milli enfeksiyon hastalığına bağlıyorum. Tedavinide milli ve yerli aşıda görüyorum” dedi.

Serkan Tok, MHP merkez yönetim kurulu, milletvekilleri ve il başkanları toplantısı sonrası ‘Liderden’ başlığı ile şu paylaşımı yaptı.

“Dava arkadaşının kuyusunu kazanlarla değil, dava arkadaşlarına omuz verenlerle geleceği kucaklayacağız. Bozulmaz tuzakları bozacağız. Yerimizde saymayacağız, yükselmekten taviz vermeyeceğiz. Davamız Türk Milleti’nin ezeli davasıdır. Davamız Kızıl Elma’dır, Turan’dır. Azımızı çok yapıp durmadan ilerleyeceğiz. Benimle ilkeli, seviyeli, inançlı ve adam gibi yürüyecek her arkadaşıma gönlüm de kapım da açıktır. Allah eksikliğinizi hissettirmesin. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli”

(Haber:Sümbül Altunbaş)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.