Talas’ta sözleşme sevinci

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, belediyede çalışan işçilerle bir araya geldi. Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik ve sendika temsilcilerinin de katılımıyla Mevlana Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen programda belediye işçilerinin toplu iş sözleşmesiyle ilgili bilgilendirme yapıldı.

Talas’ta sözleşme sevinci
17 Ocak 2020 Cuma 16:22

Talas Belediyesi'nde çalışan işçilerin 15 aylık süreyi kapsayan toplu iş sözleşmesini konu alan buluşmada konuşan Talas Belediye Başkan Mustafa Yalçın, kazancın bereketli olmasına vurgu yaparak, “Çok şükür buradaki arkadaşlar, Türkiye ortalamasında, hatta biraz üzerinde gelire sahip insanlar. Kazancı bereketli kılan, alınan maaşın sıfırlarının çok olması değil o maaşın hakkını vermemizdir. Siz vatandaşın ihtiyaçlarına yetişiyorsunuz, vatandaşın işine koşuyorsunuz, biz de sizlerin maaşını hazırlamak için çalışıyoruz” dedi.

Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik ise, toplu iş sözleşmesi ile ilgili yapılan görüşme süreci hakkında bilgiler vererek, başkan Yalçın’a teşekkür etti.

(Haber: Samed Aydın SUN)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.