Şeker Sektörü Masaya Yatırıldı

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Ticaret Bakanı Dr.Mehmet Muş başkanlığında gerçekleştirilen şeker sektörüne ilişkin toplantıya katıldı. Türk Şeker dışındaki özel sektör şeker fabrikalarının temsilcilerinin katıldığı toplantı da şeker sektörü masaya yatırıldı.

Şeker Sektörü Masaya  Yatırıldı
09 Şubat 2022 Çarşamba 11:45

Şeker sektörü Ticaret Bakanlığı’nda masaya yatırıldı. 

Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıda, Türk Şeker dışındaki özel sektör temsilcilerinin yanı sıra Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak, İhracat Genel Müdürü Özgür Volkan Ağar, İç Ticaret Genel Müdürü Adem Başar ve ilgili Daire Başkanı da hazır bulundu. 

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay’ın Kayseri Şeker Yönetim Kurulu Başkanı Hurşit Dede ve Kayseri Şeker Genel Müdürü İsmail Gedik ile birlikte katıldığı toplantıya ilişkin şu görüşlere yer verdi: 

‘Ticaret Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muş başkanlığında gerçekleştirilen ve özel sektör şeker fabrikalarının tümünün katıldığı toplantıda şeker sektörünün genel durumu, şeker üretimi ve şeker arzı konuları değerlendirildi.  Faydalı olduğuna inandığım toplantıyı düzenlediği ve şeker sektörüne yakın ilgisi için Sayın Bakanımıza teşekkürlerimi sunuyorum’ 


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.