Palancıoğlu, başarının sırrını açıkladı

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, 34 zabıta memuru ve 35 yardımcı eleman olmak üzere 7 zabıta merkez hizmet binasında hizmet verdiklerini belirterek; “ “Örnek ve Referans Belediyesi Melikgazi Belediyesinin bu başarısının temelinde hizmet içi seminerleri bulunmaktadır.” dedi.

Palancıoğlu, başarının sırrını açıkladı
26 Kasım 2019 Salı 16:05

Personelin konusunda bilgili, tecrübeli ve çıkan yasa ile yönetmelikler hakkında her zaman güncel olarak eğitildiğini belirten Başkan Palancıoğlu; “ Mesleğinin konusu hakkında bilgili ve donanımlı olan personelimize ayrıca halkla ilişkiler, kitle psikolojisi, etkin hizmet, ekip çalışması gibi konularda hizmet içi eğitim verilmektedir. Nitekim bu seferde Zabıta Müdürü Duran Akdağ ile Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Yüksel tarafından zabıta elemanlarına halkla ilişkiler ve zabıta şikâyet değerlendirme ve tutanak konularında bilgiler verilmiştir” şeklinde konuştu.

Melikgazi Belediyesi Meclis salonunda yapılan eğitim seminerinde zabıtanın gün geçtikçe çevre, imar, kaçak inşaat, denetim, sağlık, zabıta birimleri gibi konularda uzmanlaştığını ifade eden Palancıoğlu, 18 araç ile görev yapan zabıta biriminin Melikgazi Halkına hizmet verdiğini sözlerine ekledi.

(Haber: Davut GÜLEÇ)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.