MÜSİAD heyeti Kayseri’ye döndü

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kayseri Şubesi tarafından 30 üye işadamının katılımıyla gerçekleştirilen Tunus İş Gezisi tamamlandı.

MÜSİAD heyeti Kayseri’ye döndü
09 Aralık 2019 Pazartesi 16:15

İş gezisi kapsamında, Tunus Büyükelçiliği, Ticaret Müşavirliği, Sfax Belediye Başkanlığı ve Sfax Ticaret Odası Başkanlığını ziyaret edilerek temaslarda bulunularak, iki ülke arasındaki ticari ilişkilerin, yatırım ve ticaret olanaklarıyla ilgili bilgi alındı.

MÜSİAD heyeti, mobilya, yapı malzemeleri, gıda, tekstil, sağlık, otomotiv, turizm, bilişim, lojistik başta olmak üzere birçok alanda Tunuslu işadamlarıyla yaklaşık 200 ikili iş görüşmesi gerçekleştirdi.

İş gezisi sonunda gelişmeleri değerlendiren MÜSİAD Kayseri Başkanı Mehmet Kütahneci, çok verimli bir süreç yaşadıklarını söyleyerek, üretmekle sürecin başladığını, pazarlamak, satışını gerçekleştirip daha geniş bir ağa yaymanın yeni pazarlar bulmakla olduğunu vurguladı. Kütahneci, Türkiye’nin küresel ölçekte en yaygın ve en büyük sermaye platformu MÜSİAD’ın Kayseri Şubesi olarak, şehrimizin dünya pazarlarındaki nüfuzunun yaygınlaştırılması, üretim ve ihracatının geliştirilerek dünya pazarlarındaki payının artırılması, bölgesel ve global düzeyde etkin bir şekilde rol oynaması amacıyla yurt dışı gezilerine devam edeceklerini söyledi.

(Haber: Fatma AYDEMİR)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.