‘Milli Yas’ ilan edilmeli

Kayseri Şube Başkanı Kemal Ceylan, İdlib’de şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine ve ulusumuza başsağlığı dilediklerini belirterek, “Milli Yas” ilan etmeyen, siyasi iktidarı kınıyoruz.” dedi.

‘Milli Yas’ ilan edilmeli
02 Mart 2020 Pazartesi 17:17

İdlip’de yaşanılan ve hepimizi derinden sarsan olaylar nedeniyle, Ankara’da, Genel Merkezde olağanüstü toplantı yaptıklarını belirten Şube Başkanı Kemal Ceylan şunları söyledi:

“Toplantımıza, dış politika alanında uzman isimler ile bilim insanları da katılarak sunum yapmışlardır. Toplantı sonucunda, aşağıdaki hususları Yüce Türk Milleti ile paylaşmakta yarar görmekteyiz. İdlib’de şehit olan kahraman askerlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, acılı ailelerine ve ulusumuza başsağlığı dileriz. “Milli Yas” ilan etmeyen, siyasi iktidarı kınıyoruz. Şehitlerimizi ”tane” ile ifade eden anlayıştan, böyle bir kararı da beklemiyoruz. Ayrıca, Libya’da şehitlerimizin olduğunu tesadüfen öğrenmiş bulunuyoruz. Şehitlerimizin sessizce, kamuoyundan gizlenerek defin edilmesi, her milli vicdan sahibi yurttaşımızı yaralamıştır. Bu büyük bir iflastır.Büyük Atatürk’ün kurduğu; laik, demokratik ve hukukun üstünlüğüne dayalı parlamenter sisteme derhal dönülmelidir. Bu konuda üzerimize düşeni yapacağız.


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.