MHP’den depremzedelere dost eli

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı tarafından Malatya ve Elazığ’da depremden zarar gören vatandaşlar için başlatılan yardım kampanyasında toplanan ihtiyaç malzemeleri bölgeye gönderildi.

MHP’den depremzedelere dost eli
28 Ocak 2020 Salı 17:01

Sarız, Pınarbaşı, Sarıoğlan ve Felahiye’de belediyelerin desteği ile toplanan 3 kamyon dolusu temel ihtiyaç malzemesi İl Başkanlığı önünde yapılan tören ile yola çıktı.

İl Başkanı Serkan Tok, burada yaptığı açıklamasında birlik beraberliğin önemine vurgu yaparak; “Depremden sonra tüm milletimiz devletimizin yanında orada depremzedelerin yanına yardım için seferberliğe gitmiştir. Bu Türk milletinin vefasının bir örneğidir. Böyle bir milleti tarihte başka bir isimle nitelendirecek başka bir millette yoktur, bir tarifi de yoktur. MHP Kayseri İl Teşkilatı olarak kıymetli genel başkanımızın izni ve müsaadesi ile bizde üzerimize düşeni yaparak 4 belediye başkanımızın ve 16 ilçe teşkilatımızın gönderdiği bütün yardım malzemelerini 1 saat içerisinde koordine edip önce Malatya ardından da Elazığ’a gönderiyoruz. Bu saatten sonra hiçbir yaralının vefat etmemesi için deprem yönetmeliğine uygun evlerin yapılması ve bugün bu noktada sıkıntı yaşatacağını düşündüğünüz şehirlerde hangi yapılar varsa bunlarında biran önce Valiliklerimize bildirilmesini istiyoruz” şeklinde konuştu.

Daha sonra hazırlanan yardım paketleri dualar eşliğinde yola çıktı.

(Haber-Foto: Ramazan KARAKUŞ)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.