MHP'den 24 Temmuz kutlama mesajları

MHP'den 24 Temmuz kutlama mesajları
23 Temmuz 2021 Cuma 12:12

MHP İL BAŞKANI SERKAN TOK AÇIKLMASI

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Serkan Tok, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı kutlayarak basının önemine dikkat çekti. Ülkenin gelişimi, halkın bilgilendirilip, bilinçlendirilmesi ve kamuoyunda gerekli hassasiyetin oluşturulmasında basın sektörünün katkılarının yadsınamaz olduğunu kaydeden Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Serkan Tok; "Tarafsız, objektif ifade etme ve haber alma özgürlüğü anlayışıyla etik kurallar içerisinde gazetecilik mesleğini yürüterek ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine katkı sunan yerel basınımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlarım. Kamu hizmeti niteliğinde yürüttükleri görevlerinin hassasiyetiyle bundan sonra da ilimize önemli katkılar sunmalarını diler, tüm basın çalışanlarına sevgi ve saygılarımı sunarım” diye konuştu.

ÖZVATAN BELEDİYE BAŞKANI HALİT DEMİR AÇIKLAMASI

Özvatan Belediye Başkanı Halit Demir, Türk Basınından Sansürün Kaldırıldığı ve Basın Bayramı olarak ilan edilen 24 Temmuz'u kutladı. Gazeteciliğin kamu adına gerçekleri araştırma ve doğru haberlerle kamuoyunu aydınlatma mesleği olduğunu söyleyen Özvatan Belediye Başkanı Halit Demir; “Türkiye'ye önemli katkılar sağlayan ve önemli sorumluluk üstlenen bu meslek çalışanlarıyla birlikte geniş bir ailedir. Büyük bir özveriyle çalışan değerli basın çalışanlarımız günümüzde de çeşitli sorunlara göğüs germekte ve mücadele etmektedir. Kişisel hak ve özgürlükleri temel alarak tarafsız bir şekilde kamuoyunu aydınlatma adına çalışmalarını yürüten basın toplumun güvencesidir. Ben sansürün kaldırılışının yıl dönümünde, ilimiz basınına ve çalışanlarına bugüne kadar olduğu gibi, bundan böyle de, ilkeli ve tarafsız bir anlayışla sürdüreceğine inandığım çalışmalarında başarılar diliyor, saygılarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

MHP KOPCASİNAN İLÇE BAŞKANI AÇIKLAMASI

Milliyetçi Hareket Partisi Kocasinan İlçe Başkanı Hacı Ali Doğan, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, özgürlüğün olduğu yerde sansürün olmadığını ifade etti.

Basın emekçilerinin gece gündüz zor şartlar altında çalıştığını belirten Milliyetçi Hareket Partisi Kocasinan İlçe Başkanı Hacı Ali Doğan; "Söz konusu Vatan olunca Devletimiz ve Aziz Milletimizin her zaman yanında yer alan, emekleriyle gece ve gündüz demeden zor şartlar altında kamuoyunu bilgilendiren, vakur bir duruş sergileyerek şahsiyetinden asla taviz vermeyen, Lider Ülke Türkiye sevdalısı olan, emeği hiçbir zaman göz ardı etmeyip Hak ve Hakikate inanan, tavrı net olup Milli iradeye ve demokrasimize samimiyetle sahip çıkan çok kıymetli basın mensuplarımıza şükranlarımı sunarım. Bu vesileyle tüm basın mensuplarımızın Basın Bayramı'nı kutlar, çalışmalarında kolaylıklar dilerim" dedi.


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.