Jandarma Teşkilatı'nın 181'inci kuruluş yıl dönümü kutlandı

Jandarma Teşkilatı'nın 181'inci kuruluş yıl dönümü kutlandı
14 Haziran 2020 Pazar 11:49

Jandarma Teşkilatı'nın 181'inci kuruluş yıl dönümü, İl Jandarma Komutanı Albay Nadir Çelik'in,  tören alanına çelenk sunması ve sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek kutlandı. Albay Çelik ve beraberindeki heyet, daha sonra Kartal Şehitliği'ne giderek, şehit askerlerin kabirlerine karanfil bıraktı

Kayseri'de  Cumhuriyet Meydanı'ndaki törende İl Jandarma Komutanı Albay Nadir Çelik, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Jandarma Komutanı Albay Nadir Çelik'in, Jandarma Genel Komutanlığı çelengini Atatürk Anıtı'na bırakmasının ardından,saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı okundu. Albay Çelik ve beraberindeki heyet, koronavirüs salgını nedeniyle sosyal mesafeyi korurken, törene katılan jandarma personelinin de maske takıp, sosyal mesafeye dikkat ettiği görüldü. Albay Çelik ve beraberindekiler Cumhuriyet Meydanı'ndaki törenin ardından Kartal Şehitliği'ni ziyaret etti.

 İl Jandarma Komutanı Nadir Çelik,  şehitlikteki kabirleri tek tek gezerek, dua etti. Ardından, şehitler için okunan Kur'an-ı Kerim ve edilen duaların ardından Çelik ve beraberindeki heyet tarafından kabirlere karanfil bırakıldı. Bir grup askeri personel tarafından da, şehitliğe gelen vatandaşlara kolonya ve lokum ikramında bulunuldu.

Haber-Foto: Samed Aydın SUN

Sponsor : Sadece evinde besleyenler için değil sokağındaki köpeği beslemek isteyenler içinde uygun fiyatlı ve kaliteli köpek maması ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz bir site ile karşınızdayız. Dikkat etmeniz gereken tek şey besleyeceğiniz köpeğin yaşı ve durumudur.

Mesela küçük sevimli dostlarımız için yavru köpek maması isminde sayfaları mevcut. Yavru köpeklerin sağlıklı gelişimi için ihtiyaç duydukları bütün besinler bu mamalarda bulunuyor. Özellikle geldiğimiz kış aylarında sokağınızdaki yavru köpekleri besleyip onların kışı atlatmasına yardımcı olabilirsiniz. 

Aynı şekilde kedilerimizi de unutmayalım lütfen kapınızın önüne koyacağınız 1 kap kedi maması sevimli dostlarımızı ve onların yavrularını kurtaracaktır. Eğer sağlıklı görünmüyorlarsa kedi vitaminleri sayfasından ihtiyaç duydukları vitaminleri tedarik edebilir mamalarına veya sularına karıştırabilirsiniz. 

Ülkemizin en büyük online pet shop platformu olan tcremix.org sitesinde sadece mamaları değil başta kedi ve köpekler olmak üzere bütün hayvanların ihtiyaç duyabilecekleri her türlü ürünü çok hızlı ve güvenilir bir şekilde satın alabilirsiniz. Eğer sokağınızdaki hayvanları besliyorsanız bunun fotoğrafını çekip gönderirseniz ciddi oranlarda indirim alabilirsiniz. 


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.